Zdravím přátelé,
Pokud by někdo chtěl stylové vozítko do práce, na srazy nebo jen tak pro radost, nabízím Citroën bx kombi turbodiesel. Jedná se o auto, které je kompletně vyvařené a po celolaku. Je to vzácný turbodiesel, který se dával jen dva roky o objemu 1,9, ostatní byly 1,8. Spotřeba pod 5 nafty. Z výbavy ABS, všechna okna v elektrice, centrál. Je v něm nasypán nesmysl, který už nikdy nedostanu. Letos dělaná STK, eko zaplaceno, nové rozvody s pumpou, go turba, vše na podvozku, koule, go čerpadla. Jsem tam hodně přes kilo. Nechal bych ho za 70000. Jsou k tomu dvě sady alu kol, jedny poměrně vzácné po renovaci. Přidám i díly, co tu k tomu najdu. Ja začínám redukovat a rád bych skončil tak na třech autech. Celé auto vykonzervovano asi 4 kg poctivého dutinového vosku. Možno i vyměnit třeba za 10 metrů palivového dřeva + doplatek.
Prodáno smazat
Moderátor: stan
Prodáno smazat
Naposledy upravil(a) dvorri dne 01 pro 2022 15:55, celkem upraveno 1 x.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: Citroën bx komplet vyvařený
pěknej, citroena už jsem fakt dlouho neměl... ale s tou redukcí počtu čtyřkolovejch mazlíků mám stejné plány.
Připomínám mi to, jak jsem se jednou v lednu rozhodl, že zhubnu do léta 10 kilo a v březnu jsem zjistil, že zbývá už jen třináct
Připomínám mi to, jak jsem se jednou v lednu rozhodl, že zhubnu do léta 10 kilo a v březnu jsem zjistil, že zbývá už jen třináct

No jako dva gazy, classic, xantie, dva mercedesy, další dva citroeny, aro....už to fakt nedávám a musím se holt s něčím rozloučit. Dieta mě moc netrápí, mám už cca 10 let stále 79kg a můžu jíst co chciHanys_a_Kaca píše: 19 říj 2022 10:37 pěknej, citroena už jsem fakt dlouho neměl... ale s tou redukcí počtu čtyřkolovejch mazlíků mám stejné plány.
Připomínám mi to, jak jsem se jednou v lednu rozhodl, že zhubnu do léta 10 kilo a v březnu jsem zjistil, že zbývá už jen třináct![]()

Upravuji cenovku na 60000,-
Korekce na 50000. Nechce někdo dojíždědlo do práce za 5 litrů nafty a být atypický?