všude slyším, jak je nový Def nahovno, jaká je to sračka, že má jednu poruchu za druhou, do Rumunska, Albánie totálně nevhodné, právě kvůli poruchám, které tam nepůjdou opravit atd., atd.... No a včera jsem cca 30 min mluvil s technikem z LR, kterého znám už léta a jsem si jistý, že by mě nelhal. On povídá, že je mu jasné, že většina majitelů nového Defa s ním nejezdí tak jak on ví, že jsem jezdil se svojí starou D4 (Rumusko, Albánie), a tedy většina jen po asfaltu, ale i tak mě překvapilo, že o Defovi mluvil velmi, velmi pozitivně (v rámci LR smyslu pojetí...)
Třeba se smíchem řekl, že je super, že se nemusí měnit motory...

No a tak mě zajímá OPRAVDU REÁLNÉ INFORMACE od majitelů nových Defů - můžete se prosím podělit o vaše zkušenosti s novým Defem ohledně závad? Super by bylo napsat, zda jezdíte off, či ne a jaké problémy jste řešili při jakém počtu km a samozřejmě s jakou motorizací. Nechci informace "jedna paní povídala", "všichni vědí, že...", ale jen a pouze konkrétní poruchy, které jste řešili přímo vy, majitelé. A naopak i info: mám najeto XY a neměl jsem žádnou poruchu, jezdím jen asfalt, se taky hodí.
Nevím kolik vás tu je, takových majitelů nového Defa a ani nevím, jestli tu takové vlákno už není (nenašel jsem), pokud je, tak sem hoďte link.
Díky za každý příspěvek!!