Zkušenosti s Čínskými AT nebo RT pneumatikami
Moderátor: Acon
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Zkušenosti s Čínskými AT nebo RT pneumatikami
Kolegové, máte někdo reálné - opravdu REÁLNÉ - zkušenosti s AT nebo RT pneu od “číňanů”? Jezdíte je někdo? Výrobci: Gripmax, Comforser, Windforce, Sailun, Triangle…. Na zahraničních fórech se dá sem tam nějaké recenze najít a výsledky celkem uspokojující. Díky.
Live long and prosper.
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Re: Zkušenosti s Čínskými AT nebo RT pneumatikami
Nedaj sa nahovoriť na to[emoji1666]
Odoslané z SM-S918B pomocou Tapatalku
- jareku
Zdar, toto je přesně to co mně pomůžediscovery1liptov píše: 28 čer 2024 17:42 Nedaj sa nahovoriť na to[emoji1666]

Live long and prosper.
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Nejake si porid, vsak moc nestoji a my ostatni pak uvitame tve zkusenosti!
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- jareku
Jsem myslel, že budeš první s podobným příspěvkempojir píše: 28 čer 2024 18:44 Nejake si porid, vsak moc nestoji a my ostatni pak uvitame tve zkusenosti!

Vesele vše nakupujeme na aliexpresu apod. ale když je “vážnější” téma, hned je Čína “nic moc ne-li špatná”

Live long and prosper.
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Hele já je sice nepoužíval ale uživatel Pali najezdil na GRIPMAXECH AT docela dost a to celoročně plus středně obtížný off, koukni se na jeho videa na you tubu 4wdcz
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- jareku
Díky, kouknu na to.Mattyfu píše: 28 čer 2024 19:53 Hele já je sice nepoužíval ale uživatel Pali najezdil na GRIPMAXECH AT docela dost a to celoročně plus středně obtížný off, koukni se na jeho videa na you tubu 4wdcz
Live long and prosper.
ROADCRUZA RA1100
Mám je na D2 zhruba 2 roky vzorkem je to kopie blížící se Bfgoodrich A/T které jsem měl na autě před těmito. Na autě jsou prakticky celoročně (občas dávám MT). Na sněhu se to chová asi jako každé At. Na mokrém asfaltu mi přijdou trochu horší než ty A/T BFgoodrich. Když jsem jel Albánii tak jsem BFG dost orval. S těmito jsem jel alpské šotoliny a není to na nich vůbec poznat. Zatím prakticky neubývají. Hlučnost taky v normě. Uvidím za jak dlouho ztvrdnou.
Mám je na D2 zhruba 2 roky vzorkem je to kopie blížící se Bfgoodrich A/T které jsem měl na autě před těmito. Na autě jsou prakticky celoročně (občas dávám MT). Na sněhu se to chová asi jako každé At. Na mokrém asfaltu mi přijdou trochu horší než ty A/T BFgoodrich. Když jsem jel Albánii tak jsem BFG dost orval. S těmito jsem jel alpské šotoliny a není to na nich vůbec poznat. Zatím prakticky neubývají. Hlučnost taky v normě. Uvidím za jak dlouho ztvrdnou.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Kolik km jsi za ty 2 roky ujel? A kolik ubylo vzorku? Jak se chovají na mokrém asfaltu? Na D2 mám BFG AT a už se mi stalo, v Chorvatsku, že jsem se po lehkém dešti na asfaltu dost nečekaně sklouznul. Po cca 50 000km od roku 2018 odhaduju, že mi vydrží ještě několik let.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Najeto mají zhruba 22 000 km. Původně měly myslím 14mm (to brát s rezervou, nezapisoval jsem si to). Teď jsem je měřil a mají 12mm. Brzdná dráha na mokru bude asi o trochu delší než u BFG, ale zatím jsem na nich nesáňkoval.
Bohuzial rovnaka skusenost a preto uz ich nechcem. BFG uz nie je co byvalo.MadTom píše: 29 čer 2024 20:52Na D2 mám BFG AT a už se mi stalo, v Chorvatsku, že jsem se po lehkém dešti na asfaltu dost nečekaně sklouznul. Po cca 50 000km od roku 2018 odhaduju, že mi vydrží ještě několik let.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- jareku
Tome, s tím Chorvatskem a dalšími zeměmi Balkánu je to tak, že do asfaltu dávali nebo stále i dávají vápencový štěrk - nebo prostě “něco” s vápencem - no a na nej když zaprší, tak klouže jak sviňa… taky jsem to zažil.
Live long and prosper.
- jareku
Díky za skvěle info.Jan... píše: 29 čer 2024 20:30 ROADCRUZA RA1100
Live long and prosper.
- Amon
- tel.: 774882368
- auto: ex RR P38
BFG AT mi taky na mokry silnici klouzali. Pak jsem poridil TOYO Open Country a byl jsem nadmiru spokojeny. V zime jsem moc nejezdil, ale taky to s opatrnosti slo. Mokra silnice nebyl problem. Cenove jsou taky prijatelny - napr. oproti tem BFG.
K.
K.
To nie je iba o vapenci. Jednoznacne dnesne BFG AT po prvej sezone stvrdnu a potom pride to smykanie. Za ten skoro milion km co som odjazdil na Defiku som zjazdil X sad BFG a sady AT ktore som kupil 2017 a 2019 to iba potvtdzuju a rovnako referencie od inych uzivatelov.jareku píše: 29 čer 2024 21:29 Tome, s tím Chorvatskem a dalšími zeměmi Balkánu je to tak, že do asfaltu dávali nebo stále i dávají vápencový štěrk - nebo prostě “něco” s vápencem - no a na nej když zaprší, tak klouže jak sviňa… taky jsem to zažil.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- jareku
Mně to “klouzalo” na Hankook… BFG mně nikdy nezajímaly. Proto jsem nahodil toto téma… ale jak to vypadá, tak všichni ty BFG jezdí
A prosím už jen info o těch “zatracených” číňanech…. Díky.

Live long and prosper.
- Josef-Z (Jugin)
- tel.: 773492666
- auto: Discovery 300TDi
Já je viděl na "vojenských" Toykach, ještě jsem to neprojel. Ale pozitivně hodnotím, že tam nebylo moc závaží.
Discovery 300 TDi automat alijaz: "cihla" na cestování to nejlepší!
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mě to klouzlo jenom.v tom Chorvatsku, jinde ne. Teda na asfaltu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Měl jsem Čínské zimní a bylo to velký špatný. První dva roky cajk, ale pak to bylo o průser na mokré silnici to poslat někam do stromu.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- JulieZvire
- auto: 2x D2
Napiš značku co to bylo.habakuk píše: 30 čer 2024 21:15 Měl jsem Čínské zimní a bylo to velký špatný. První dva roky cajk, ale pak to bylo o průser na mokré silnici to poslat někam do stromu.
2x D2: shnilá a překulená
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
Hunting and travelling
S pozdravem J&J