Ahoj přátelé
Rád bych se zeptal jakou máte zkušenost s držáky do auta na odolné telefony. Koupil jsem si odolnou cihlu Blackwiew bv9300 pro, s telefonem jsem maximálně spokojený, bohužel ale mám problém najít vhodný držák do auta, kdy je problém tloušťka 23mm a hmotnost více jak půl kila. I když nemám rád přísavky na okně, tak že by mi telefon s držákem udržela ventilační mřížka bez nějaké podpěry moc nevěřím. Každopádně budu rád za ověřené tipy, které snad pomohou i dalším.
Držák odolného telefonu
Moderátor: Miky_CZ
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Držák odolného telefonu
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Re: Držák odolného telefonu
Pouzivam drzaky RAM. Bud jako prisavky na sklo, nebo pevne pridelane na palubku. Telefon, GoPro… Drzi, funkcni.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ty RAM držáky jsou doopravdy odolné a pevné, hlavně si z té jejich skládačky poskládáš co potřebuješ, takže nejsi omezený na jedno konkrétní řešení. Akorát to bude chtít nejlépe někde vyzkoušet, co ti bude dobře držet telefon, aby tam zůstal a jízdy a zároveň se dobře vyndával a vkládal do držáku.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Bohužel ani RAM přísavka na sklo není napořád. Po pár letech už nedrží na 100%, ale zatím to je nejlepší možné řešení.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.