Problém po štarte.
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: +421917329497
- auto: Freelander 2 2.2td4
Problém po štarte.
Ahojte. Mám FR2 2.2td4 a už pól roka bojujem s tým , že keď nastartujem, tak nereaguje plynový pedál, nejde ovládanie kúrenia a rádio. Po chvíľke akoby sa to spamätalo a všetko znovu normálne funguje. Už to bolo kade-tade v servisoch a nikto na nič neprišiel. Auto je bez chyby. Už neviem čo s tým a je mi ľúto auto predať. Alternátor a kopec vecných veci je nových, no s autom sa po štarte nedá hneď jazdiť. Musím počkať, kým nabehnú Systemy a až potom je možné s autom jazdiť. Prosím o každú radu po čom sa pozrieť. Ďakujem všetkým za rady a postrehy.
Re: Problém po štarte.
Mě napadá jako by byla někde špatná kostra.
A po tom startu diagn vidí třeba ten plynový pedál?
Když na něho šlápneš,mění se hodnoty?
A po tom startu diagn vidí třeba ten plynový pedál?
Když na něho šlápneš,mění se hodnoty?
LRF2 S TD4
EX: LRF1 1.8 GT (Gas,Tažné)
EX: LRF1 1.8 GT (Gas,Tažné)
-
- tel.: +421917329497
- auto: Freelander 2 2.2td4
Re: Problém po štarte.
Kostry sú všetky prečistené a skontrolované. Ono to obmedzí hneď po štarte plynový pedál, nejde rádio, ovládanie kúrenie a xenony. Po cca 5 sekundách všetko nabehne a auto ide úplne normálne. Relatka a poistky skontrolované, kabeláž tiež. Už som s toho chorý. Do fríčka som od augusta nasypal 3600€ a stále problém pretrváva. Diagnostika neukazuje žiadnu závadu, ale pri čítaní live dátach ukazuje tlak na raily až 25000 kPa, pričom by mal byt pod požadovaných hodnôt 3000-8000 kPa. Inak je auto úplne bez zavady. Fakt som už s toho hotový.