zase ,,tuním,, svého classica a na starost teď přišly nárazníky a než budou hotové tak se chci podívat na mechanickou stránku.
Neustále řeším vibrace od motoru a jeho divný zvuk kovový, tvrdý a kouřivost (při zátěži do kopce světle šedý dým až černý za autem) za studena většinou v pohodě jezdí se s tím nádherně, ale když se ohřeje tak se s tím nedá skoro jezdit. Teď to začalo dělat skoro furt za tepla i za studena.
Ještě jedna taková zajímavost, auto se moc nechce ohřát ani v těchto vedrech ručička je jen na 1/3 a v zimě vůbec netopí.(matrix jsem dával nový, starý tekl) Termostat jsem dával nový genuine a žádná změna. Podle minulého majitele se dělala hlava a těsnění pod ní a ještě je nějak upravené vstřikovací čerpadlo, nejlepší by bylo ho vrátit do původních hodnot nebo ho naladit na auto. Ty vibrace mi připadají na špatný předvstřik nebo vačku? Vstřiky byly kdysi dávány nové potom auto 10let stálo ve stodole bez spojky. Olej tam je teď 15w40 liqui moly super nova. Už si nevím rady, kvůli tomu jsem nechal udělat i kardany ale pořád to jezdí jako traktor

A ještě bych chtěl naplnit klimu jen musím koupit redukci na servisní ventily pro chladivo R134 místo R12. Jestli někdo ví na co si u toho dát pozor a jak vyřešit ty vibrace.
Děkuji J.