Ahoj,
Řeším přední nápravu a nejsem úplně znalý Defender problematice, rozebral sem kouli na přední nápravě a zjistil sem že je pochromovaná, nebo má na sobě lesklou vrstvu čehosi lesklého, ale problém je že to chytlo lišku a začíná se to loupat a když po tom má jezdit gufera tak by se hned zničilo.
Otázka:
Koupit novou a nebo ji mam zkusit obrousit jemným brusným papírem a pak ji udržovat mastnou a nebo koupit přes to gumový manžety?
Pochromovaná koule kloubu
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pochromovaná koule kloubu
Podle fotky to není žádná tragédie.
Jezdí mně na dílnu daleko horší.
Asi bych jemně obrousil a nechal tak.
Když máš dostatek financí tak dej nové.
Manžety bych nedával. Pokud se jezdí v terénu tak nevydrží, trhají se a potom jsou plné hlíny a vody a uvniř to rezaví ještě víc.
Jezdí mně na dílnu daleko horší.
Asi bych jemně obrousil a nechal tak.
Když máš dostatek financí tak dej nové.
Manžety bych nedával. Pokud se jezdí v terénu tak nevydrží, trhají se a potom jsou plné hlíny a vody a uvniř to rezaví ještě víc.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Pochromovaná koule kloubu
Lehce přebrousit, a pokud je tam nějaký hlubší důlek nebo vryp, tak vyčistit, vyplnit vhodným epoxidem a potom zabrousit a zaleštit. Používal jsem profi epoxid Belzona, ale konkrétní typ už si nepomatuju.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo