Dost dlouho me stvalo ze mi to nejede(Td5 Defik 110)a ze mi defik uvada i v mirnem kopci na dalnici.Kolem 110km/h.,je pak velky dobrodruzstvi predjet i nakladak.Po potizich se startovanim a kontrole vseho jsme s eliottem vymenili ridici jednotku a ejhle.Tedy ma byla polomrtva ale jelo to.Nicmene to problem s uvadajicim vykonem kolem stovky nevyresilo.V terajnu jsem zase musel obcas zbytecne potrapit spojku,protoze se to v nizkych otackach pri nejakem technickem vyjezdu nechtelo pohnout vpred.To nemluvim o nejakem prudkem stoupani,kdy jem se v pulce zakouslej do volantu modlil at mi to nezdechne!Myslim si ze nejezdim zadny extrem ale kdo vi co obcas s low provozujem,ten si to dokaze predstavit

Jednoho krasneho dne jsme s low jako spravni metrosexualove pri poflakovani se po nakupnich centrech narazili na chiparskou partu abcchiptunning.Meli tam vystavku nejakech nadupanin a ja se rozhodl ze do toho pujdu.(kamos ma od nich chip na Mustangu a fakt to jede).
No prvni dojem byl super.Prestalo to pri popojizdeni v nizkych otackach cukat a jak se tomu slaplo na krk,hned to jelo.Tedy dosahl jsem lepsiho kroutaku uz od nizkych otacek.Nasledek je ten ze uz neni v beznem provozu potreba tolik radit.V terajnu to moc ozkouseny nemam ale co jsem byl jednou kratce v milovicich,tak to bylo znat.
Nicmene ,,zvadlost" pri pokusu o predjizdeni kolem stovky stale nezmizela

Tak jsem zvedav,pac od te doby mi low poslal nekolik odkazu s varovanim na tuhle partu

Bude tedy nsledovat II dil meho deniku.Jinak se dobrovolne priznavam ze nejsem priznivcem tuneni ale nemohu si pomoc, Td5ka je fakt lina mrcha

Ted me kamenujte

Honza