Zadání kódu rádia
Moderátor: Safraporte
Zadání kódu rádia
Zdravím Vás všechny. Mám takový problém. Šéf mě dal za úkol zprovoznit origo rádio na freelanderu 2001 benzín. Kámoš mě zjistil kód, ale já vůbec nevím jak ho zadat. Rádio je na kazety a nemá žádný displej a má tlačítka 1-6 a v kódu je i 7. Jsem asi tupec ale fakt nevím co s tím a šéf se v sobotu vrací z dovolené..
Dík moc
Dík moc
Problém
Tak jsem se v tom dnes rýpal a výsledek je následující:
- našel jsem kam vedou neISO dráty od rádia - vedou samozřejmě do těch hodin ale konektor přímo na hodinách na tyto dráty nemá pozice.
- tak si myslím že tam někdo dal displej, který autorádio nezobrazuje
Takže asi objednám nový displej, který umí i rádio.
- našel jsem kam vedou neISO dráty od rádia - vedou samozřejmě do těch hodin ale konektor přímo na hodinách na tyto dráty nemá pozice.
- tak si myslím že tam někdo dal displej, který autorádio nezobrazuje
Takže asi objednám nový displej, který umí i rádio.
zadání kodu radia
tak nevim jestli to orig. radio ma nějaky kod ale když jsem opravoval hodiny tak jsem je odpojil a radio neslo tak je to propojeny společně
zadání kodu rádia
Ahojky, měla jsem stejný problém s tou 7
, nevím zda-li máš stejný typ rádia, ale já mám taky jen kazetový, typ LR a číslo teď zrovna nevím...
no zkrátka na anglickém fóru Freelanďáků jeden gentleman radí:
když ti tam naskočí CODE tak zmáčkni 1 - šipkou nastav první číslo, zase zmáčkni 1 - šipkou nastav druhé číslo, opět zmáčkni 1 - šipkou nastav třetí číslo, a naposledy zmáčkni 1 - šipkou nastav poslední čtvrté číslo... A přeji hodně štěstí a muziky
Zdraví Ester 

když ti tam naskočí CODE tak zmáčkni 1 - šipkou nastav první číslo, zase zmáčkni 1 - šipkou nastav druhé číslo, opět zmáčkni 1 - šipkou nastav třetí číslo, a naposledy zmáčkni 1 - šipkou nastav poslední čtvrté číslo... A přeji hodně štěstí a muziky