Je teda pravda, že interiér se jim zase povedl, co myslíte?

Admine neber to osobne ale ty co sa o Defika zaujimaju uz tieto fotky davno poznaju. Su to zatial jedine oficialne foky, ktore najdes kdekolvek na NETe.Admin píše:Ták, a jsou tady pro všechny nedočkavce oficiální fotky Defíka pro následující období. Mezi náma ta "boule" na kapotěje hrozná
![]()
Asi zle poskladali masinu na vyroby kapoty...Admin píše:Jak se ti "líbí" ta kapotaDanoDEF píše: Suhlasim.Nevím kde udělalli soudruzi inženýři z Anglie chybu.
Mne osobne to nevadi na starom Defiku som ju tam nenosil aj ked som drziak mal a na novom kapota na to nie je prisposobena.....a ked si das na kapotu rezervu co vazi 35kg tak kto ju bude dvihat...ja teda nie....Admin píše:Myslím že je konec s rezervou na přední kapotě
Tak to mozem aj bez toho drziaka s vystuhou....Admin píše:Ty třeba ten držák nevyužiješ, ale pár jsme už u nás namontovali. Fongovalo to zároven jako výztuha na kapotě, takže když měl někdo zahrádku mohl si tam nalézt i ze předu.
To je pravda ale ked mas klimu (ako tomu anglicky sudruhovia hovoria co namontovali do Defika) tak to az tak nechyba.Rover píše:Cožpak kapota, tu bych ještě rozdejchal, ale že tam nejsou ventilačky v bulkheadu to je hodně špatný, ty mně tam moc chybějí..., není nad to po jízdě vyndavat mouchy ze zubů..., i když u Defa to nebylo tak hardcore jako u SII...
No a to je ono. Když dáš na TD5kovou kapotu jenom "slzičkáč" může dojít k poškození celé kapoty. Je jsný že záleží na síle toho plechu.DanoDEF píše: Tdicko malo na to kapotu prisposobenu....TD5 uz ma iba taku akoze kapotu....
Pekne zabery z EXTECu....lenze ty menecky sudruhovia zatial nic na Slovensko nechcu poslat. Objednaval som panty kapoty a nikdy nic nedodali.Admin píše:No a to je ono. Když dáš na TD5kovou kapotu jenom "slzičkáč" může dojít k poškození celé kapoty. Je jsný že záleží na síle toho plechu.DanoDEF píše: Tdicko malo na to kapotu prisposobenu....TD5 uz ma iba taku akoze kapotu....
Jinak tohle se dá použít i jako držák rezerva, tak i jako "stupínek" na zahrádku.
Ta rezerva se dá sundat a vyšroubovat závitový trn za který se upevňuje.
to je ta prava souvislost. V katalogu EXTECu je sadapro predni nahradni kolo a hned nasleduji pevnejsi panty. Sadu pro nahradni kolo mi Mejznar namontoval a panty zustaly puvodni. Vydrzely tak 2000 km a pak to klepe...Admin píše:Jestli chceš ty panty můžem se domluvit. Na Ex-tec má Mejznar výhradní zastuopení pro ČR.
a preto nosis rezervu v zadu ???erik píše:to je ta prava souvislost. V katalogu EXTECu je sadapro predni nahradni kolo a hned nasleduji pevnejsi panty. Sadu pro nahradni kolo mi Mejznar namontoval a panty zustaly puvodni. Vydrzely tak 2000 km a pak to klepe...Admin píše:Jestli chceš ty panty můžem se domluvit. Na Ex-tec má Mejznar výhradní zastuopení pro ČR.
Ja mam 2 rezervy. Teraz prednu nevozim, pretoze to bucha. Zadna mi taky buchala, ale to som vyriesil drziakom na rezervu..DanoDEF píše:a preto nosis rezervu v zadu ???erik píše: to je ta prava souvislost. V katalogu EXTECu je sadapro predni nahradni kolo a hned nasleduji pevnejsi panty. Sadu pro nahradni kolo mi Mejznar namontoval a panty zustaly puvodni. Vydrzely tak 2000 km a pak to klepe...