Nenechme se okrádat aneb PF 2009
Moderátor: Miky_CZ
Nenechme se okrádat aneb PF 2009
Došel mi tento mail a stojí zato se přidat. POŠLI DÁL!
Naposledy upravil(a) ALF dne 13 pro 2008 13:39, celkem upraveno 2 x.
Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
Re: Nenechme se okrádat
Tak už to snad funguje
- Přílohy
-
- protest (1).pdf
- (165.44 KiB) Staženo 265 x
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
A ty si myslis, ze to k necemu je? Jednak se na to kazdej vykasle, jednak snizeni odberu proudu bude patrne daleko za hranici chyby mereni. A ze by si z toho nejakej Roman ze sveho postu reditele CEZu neco delal? Leda tak prdel... Bohuzel...
Jirka
Jirka
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Mirek70
- tel.: 774097808
- auto: LC-HJ61,FJ40
kdyby to udělala alespon polovina z nás tak věř že to určitě význam mít bude ,ale jak říkáš každej se na to vysere nebod jsme národ který si nechá stále srát na hlavu a dobře nám tak.
http://www.owr.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Nechci Ti brát iluse, ale i kdybychom to udělali všichni dvakrát, význam pro ČEZ to mít nebude vskutku zhola žádný (naopak ta rada vypnout zbytečné krámy, především televisi, a sednout si a povídat si, je velmi moudrá, a to obecně).
Pokud bychom se tady měli snažit k něčemu stát přimět -- a medle to v tomto fóru nemá valný smysl ani tak, leč aspoň to s ním trochu souvisí -- bylo by to alespoň částečné zrozumnění zcela dementních zákonů stran STK, povinného ručení apod. Ostatně veteránům se pokud vím podařilo před časem podobně stupidní knihy jízd skutečně zrušit, a dnes jimi buzerováni nejsou...
Pokud bychom se tady měli snažit k něčemu stát přimět -- a medle to v tomto fóru nemá valný smysl ani tak, leč aspoň to s ním trochu souvisí -- bylo by to alespoň částečné zrozumnění zcela dementních zákonů stran STK, povinného ručení apod. Ostatně veteránům se pokud vím podařilo před časem podobně stupidní knihy jízd skutečně zrušit, a dnes jimi buzerováni nejsou...
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
[quote="Frana"]A ty si myslis, ze to k necemu je? Jednak se na to kazdej vykasle, jednak snizeni odberu proudu bude patrne daleko za hranici chyby mereni. A ze by si z toho nejakej Roman ze sveho postu reditele CEZu neco delal? Leda tak prdel... Bohuzel...
Pamatuji si, jak mi někteří kolegové na střední škole v Opavě, kde jsem kantořil, říkali v listopadu 89, že to nemá cenu chodit s třídou na opavské náměstí zvonit klíčema, že mne vyhodí ze školství atd. Sice ty rudé ku.vy jsou tam zase, ale můžu cestovat i jinde než do MLR a DDR, nemusím stát frontu na hajzl papír a mohu každého bolševika poslat nahlas do pr.... Jsou projevy nespokojenosti, které nemusí mít nutně ekonomický efekt. Ten společenský vidím jako mnohem důležitější. Monopolní cenový diktát se totiž v mnohém podobá starým časům, kdy se musela držet huba a krok.
Pamatuji si, jak mi někteří kolegové na střední škole v Opavě, kde jsem kantořil, říkali v listopadu 89, že to nemá cenu chodit s třídou na opavské náměstí zvonit klíčema, že mne vyhodí ze školství atd. Sice ty rudé ku.vy jsou tam zase, ale můžu cestovat i jinde než do MLR a DDR, nemusím stát frontu na hajzl papír a mohu každého bolševika poslat nahlas do pr.... Jsou projevy nespokojenosti, které nemusí mít nutně ekonomický efekt. Ten společenský vidím jako mnohem důležitější. Monopolní cenový diktát se totiž v mnohém podobá starým časům, kdy se musela držet huba a krok.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze co se tyce spolecenskyho efektu, tak tohle zpusobi maximalne jeho vidinu a to jeste pouze u nekterych jedincu... Myslim, ze se tomu taky rika "zbozne prani". Jsem realista. A monopolni cenovy diktat dopustil institut jmenem parlament (potazmo nase vlady), do ktereho si sve zastupce nas narod zvolil jaksi sam, ze...?
Tim bych za sebe tuto diskusi ukoncil, neb o politice a podobnych svinstvech jsou asi uplne jiny fora.
Toz tak...
Jirka
Tim bych za sebe tuto diskusi ukoncil, neb o politice a podobnych svinstvech jsou asi uplne jiny fora.
Toz tak...
Jirka
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel