Koupě nového vozu
Moderátor: Miky_CZ
Koupě nového vozu
Zdravím, chtěl bych si koupit nové, či málo jeté Discovery, ale slyšel jsem, že je hodně poruchové? Je to pravda? Je lepší koupit auto venku a nebo u nás? Porádíte mi?
- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Ano mame D3 je to super rodinné auto ,třeba na dovolené atd.My jsme auto koupily se 40 000 jatými a to v Italii,problém byl jen v dopravě že nemužeš po ose a tak na musíš s valníkem a nebo odtahovkou.Poruchavost těchto vozu není nějak moc nadprůměrná,ja měl jen jeden problém a to servo.Ale s poruchavostí mají větší zkušenost ti co mají tento stroj delší dobu:RudaK,Vizos,RadekD3,...
Ale pokud budu moct rád poradím

- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Ty 4,4 V8 Benzín v jsem viděl v republice asi 2x ja mam samozřejmě 2,7 V6 nafta v automatu výbava SE,je to strašně pohodlný do města a manual by jsem ja osobně nebral ,protože jsem většinou ve městě.A tady jsem ti hned jednoho v manuálu našel
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
zdravim .. to bude tim ze manualy sou u nas skoro priplatkova vybava
.. nebo teda volitelna protoze auta na sklad se tahaji jedine v automatu at je to jakykoliv stupen vybavy .. a o autech v manualu vim o trech jednu mame doma pak RadekD3 a tusim ze Neklanova byla taky v manualu
a zdorvna dnesky bych pridal ze se mi ozval kopresor nejak v nem vrci vic nez obvykle a to dofukovani taky byvalo rychlejsi tak uvidime co z toho zitra jeste vyleze

a zdorvna dnesky bych pridal ze se mi ozval kopresor nejak v nem vrci vic nez obvykle a to dofukovani taky byvalo rychlejsi tak uvidime co z toho zitra jeste vyleze
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
Jinak z italie muzes i po ose.Keram píše:Ano mame D3 je to super rodinné auto ,třeba na dovolené atd.My jsme auto koupily se 40 000 jatými a to v Italii,problém byl jen v dopravě že nemužeš po ose a tak na musíš s valníkem a nebo odtahovkou.Poruchavost těchto vozu není nějak moc nadprůměrná,ja měl jen jeden problém a to servo.Ale s poruchavostí mají větší zkušenost ti co mají tento stroj delší dobu:RudaK,Vizos,RadekD3,...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
V manuálu bych D III nebral.Ale to je můj názor člověka rozmazleného automatem ( moje první auto v automatu D III - jasná volba,když ji máš, není co řešit
)
Když bych si dneska mohl vybrat,tak auto jakékoli,ale s automatem ( dnešní automaty už jsou vypinkaný )
Nakonec i D I mám v automatu.

Když bych si dneska mohl vybrat,tak auto jakékoli,ale s automatem ( dnešní automaty už jsou vypinkaný )

Nakonec i D I mám v automatu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Díval jsem se na Keramův odkaz a hledal jsem nějaké starší Disco, a zdá se mi, že jsem tam našel jedno, které ještě nedávno bylo dražší (asi před měsícem). Zdá se mi to, nebo je to fakt? Díky krizi jdou ceny trošku dolů?
Jinak ta Itálie mě zajímá, jestli je možné dojet po ose...
Případně Rakousko, nemám to zas tak daleko jako do Německa nebo Holandska.
Jinak ta Itálie mě zajímá, jestli je možné dojet po ose...
Případně Rakousko, nemám to zas tak daleko jako do Německa nebo Holandska.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
D3 je pohodlne terenni auto- Tuareg je stejny, co se tyka pohodli , ale na cestu... o charismatu ani nemluve...
Automat je samo lepsi. Treba i proto, protoze v D3 temer neslysis motor...
Automat je samo lepsi. Treba i proto, protoze v D3 temer neslysis motor...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu