facelift
Moderátor: Safraporte
facelift
ahoj
mam free r.v.99 a mam v umysle vymenit predny naraznik, svetla a aj zadne diely z modelu po r.v 04. proste facelit. ma s tym niekto nejake skusenosti?
neviem ci budu pasovat drziaky a tak.
-je potrebne menit aj zadne vrchne svetla alebo aj listu na dverach?
-no a ak by vedel niekto poradit co sa tyka prednych svetlometov s cirou optikou- nedaju sa tam dat svetla z anglickeho auta?, bol by s tym probkem pri STK a tak? neda sa to nejako vystelovat?
Dakujem za info.
mam free r.v.99 a mam v umysle vymenit predny naraznik, svetla a aj zadne diely z modelu po r.v 04. proste facelit. ma s tym niekto nejake skusenosti?
neviem ci budu pasovat drziaky a tak.
-je potrebne menit aj zadne vrchne svetla alebo aj listu na dverach?
-no a ak by vedel niekto poradit co sa tyka prednych svetlometov s cirou optikou- nedaju sa tam dat svetla z anglickeho auta?, bol by s tym probkem pri STK a tak? neda sa to nejako vystelovat?
Dakujem za info.
po facelifte
takze obnova je spravena,. posielam sem par fotiek po prerabke. a zaroven su na predaj aj povodne diely.
hop
hop
- Přílohy
-
- 10032009278 jpg.jpg
- (163.52 KiB) Staženo 747 x
-
- 10032009281 jpg.jpg
- .
- (181.46 KiB) Staženo 747 x
no tak popis k prerabke: Diely ma vysli na 820 eur vratane fungl novych prednych svetiel. prerabku mi robil kamarat a za pacu s nalakovanim zobral 350eur. co sa tyka tej prace tak som mal obavy ako to bude, ci nebude treba prirabat drziaky alebo nieco lepit tak som to zveril do ruk spominaneho kamarata. teraz vsak by som sa do toho pustil bez problemov aj sam./a bolo by dost usetrene/. upravy su prakticky minimalne: Pod prednymi svetlami bolo potrebne vyrezat vecsi otvor nakolko povodne svetla boli uzsie. Do prednej vystuhy bolo potrebne tiez po bokoch vyrezat priestor pre hmlovky. a priskrutkovat 3 plochace, ktore drzia naraznik v strednej casti. novy naraznik je vypusteny viac do predu. kryty okolo hmloviek som prerabal z octavie2 z modelu RS nakolko mam iba jednu krytku a nova v Landroveri stoji 85 eur. 2 ma teraz vysli na 10EUR. predne svetla mam zatial napojene provizorne lebo nepasuju konektory. a zadne bolo potrebne tiez trocha pilnikom upravit nakolko v nich nesedeli objimky na ziarovky, ale napokon sadli pekne aj s tesnenim. uchytenie zadnych svetiel na dvoch skrutkach tiez nepasuje, ale staci dobre zamerat, vrtacka a je to o.k mozno sa toho zda byt vela ele da sa to v pohode. Snad pomoze par foto pri praci.