Soutěž o lahev WHISKI
Moderátor: Miky_CZ
- Reverend
- tel.: +420777068155
- auto: P38, L322
- Kontaktovat uživatele:
Soutěž o lahev WHISKI
Vyhlašuji soutěž o lahev zlatavého moku: ( pozorní si jistě všimli hrubky v názvu WHISKI - což je samozřejmě dobře, neboť se jedná o marketingový tah = chybu nikdo nepřehlédne )
LEGENDA - při poježdění v Jihlavském prostoru ( mikulášské poježdění ), viz samolepky HIGLAND. Došlo ke ztrátě mojí přední SPZ a to i s rámečkem. Přišel jsem o ní zřejmě v první velké louži, kde poblíž zapadl i RRC ( viz video na youtube LAND ROVER JIHLAVA ). SPZ zní 7A84594. Na videu je to louže čas videa 0:46 a pro upřesnění ještě 1:16 (zapadnutej DEF ).
Limit soutěže je poslední únor 2009. Nálezce ať provede kontakt SZ.
LEGENDA - při poježdění v Jihlavském prostoru ( mikulášské poježdění ), viz samolepky HIGLAND. Došlo ke ztrátě mojí přední SPZ a to i s rámečkem. Přišel jsem o ní zřejmě v první velké louži, kde poblíž zapadl i RRC ( viz video na youtube LAND ROVER JIHLAVA ). SPZ zní 7A84594. Na videu je to louže čas videa 0:46 a pro upřesnění ještě 1:16 (zapadnutej DEF ).
Limit soutěže je poslední únor 2009. Nálezce ať provede kontakt SZ.
LAND ROVER není auto, je to ŽIVOTNÍ STYL... a few years later: když máš prachy který chceš někam uložit a nepočítáš se zhodnocením, pak je LAND ROVER správná volba
levnější je, nechat si vyjet z plotru nálepku ve velikosti SPZ a tu přilepit na desku rozměru SPZ z umělý hmoty (materiál na reklamní tabule). Mám tak udělanou SPZ na zadní nosič kol a u VB to prochází.Reverend píše:Dobra lahev neboj: stastlivec bude mit moznost volby mezi skotskou a irskou...neboj nebude to za 100,- printers ze STOCKU PLZENEC

Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
- Reverend
- Kontaktovat uživatele:
proste se ti nechce soutezit... tak nesoutez ( proste je ti lito jet 150km a uspinit se, dobreeee to si budu pamatovat
:-):-) , jasne ze to vyjde levnejc, ale origos je origos a o mne zase vyjde levnejc - ta lahev nez jit na magistrat a tam jim nacpat kolik 8 nebo 9 kil... nebo taky KILL 

LAND ROVER není auto, je to ŽIVOTNÍ STYL... a few years later: když máš prachy který chceš někam uložit a nepočítáš se zhodnocením, pak je LAND ROVER správná volba
- Reverend
- Kontaktovat uživatele:
i dopravaci si na to potrpej a nedavno, kdyz jsem poustel dva policajty na prechodi, tak nejak divne koukali, asi se jim auto libilo nebo co... No co dodat PRAVIDLA JSOU PRAVIDLA, nevim jestli treba v nemecku by se mnou nekdo diskutoval 

Ty už si někdy viděl koukat policajty normálně?Reverend píše:i dopravaci si na to potrpej a nedavno, kdyz jsem poustel dva policajty na prechodi, tak nejak divne koukali, asi se jim auto libilo nebo co... No co dodat PRAVIDLA JSOU PRAVIDLA, nevim jestli treba v nemecku by se mnou nekdo diskutoval

- Reverend
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, pár jich znám osobně a někteří i koukaj normálně, ale policajt je prostě policajt
meli by jen víc myslet a o něco víc střílet šmejdy... kéž by mohli.

jj, jsou to dubový police, nebo palice? vyjde to nastejnoReverend píše:ale jo, pár jich znám osobně a někteří i koukaj normálně, ale policajt je prostě policajtmeli by jen víc myslet a o něco víc střílet šmejdy... kéž by mohli.

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Takže, šnorchly, brejle, neoprény a jedem hledat !
Já ale budu na břehu, bo na mně nemaj, neoprén
O výhru se ale, samozřejmě rozdělím
Já ale budu na břehu, bo na mně nemaj, neoprén

O výhru se ale, samozřejmě rozdělím

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele: