Stahovačky oken
Moderátor: Safraporte
-
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Stahovačky oken
pokud jsou dobré motorky tak to jde opravit .Stačí koupit v kolech lanka příslušné síly.Mají je.Koncovky nelze zacínovat.Vyjede lanko.Nutný jednoduchý přípravek na konce lanek.Opravil jsem si i zadní stahovačku.Bylo prasklé lanko. Trvalo to dva dny než jsme na to přišli ale teď již to není velký problám.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stahovačky oken
Myslím že tohle jsou opravdu ceněné informace pro majitele free. Nadarmo se neříká, zlaté České ručičkyLadislav Hynek píše:pokud jsou dobré motorky tak to jde opravit .Stačí koupit v kolech lanka příslušné síly.Mají je.Koncovky nelze zacínovat.Vyjede lanko.Nutný jednoduchý přípravek na konce lanek.Opravil jsem si i zadní stahovačku.Bylo prasklé lanko. Trvalo to dva dny než jsme na to přišli ale teď již to není velký problám.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Ja zadni stahovacku budu resit az se trochu otepli...bohuzel presne nevim kde je problem a to me trochu desi, nahoru okno jezdi uplne v pohode, problem zatim mam jen, kdyz chci zadni dvere otevrit, tak okno popojede jen asi o centimetr a ja mu pak musim pomoct rukou...asi se to lanko nekde prokluzuje nebo co...