A tak se rozhlížím, kamarád mě poslal na tohle je v bazaru směr Karlovy Vary v Hostivicích, nějaký tipy na co si dát u Discoveryho pozor...?
Jinak co na něj říkáte dobrá či špatná cena..?
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6937045
Moderátor: Miky_CZ
Tak to je jasný, ale nechci koupit auto kde bude pískat turbo, spojka bude před koncem a převodovka v p....i což asi mechanik pozná, nejde mi o to kupovat auto co je nebouraný má najeto 30 tis. km a chtít ho za 90 tis.Kč....to je samo nesmysl...Honzan píše:nechci te desit ale i do slusne vypadajiciho auta proste neco nasypes... a z vlastni velmi velmi kratkodobe zkusenosti to uz po ctvrt roce odmitam pocitat...![]()
zvazil bych nejake auto tu z fora bo mi prijde ze o ty auta je jakz takz postarano...
Ale jak píše Eliott, 4 majitelé za 3 roky je hodně podezdřelé a nedůvěrihodné.honit píše:Tak to je jasný, ale nechci koupit auto kde bude pískat turbo, spojka bude před koncem a převodovka v p....i což asi mechanik pozná, nejde mi o to kupovat auto co je nebouraný má najeto 30 tis. km a chtít ho za 90 tis.Kč....to je samo nesmysl...Honzan píše:nechci te desit ale i do slusne vypadajiciho auta proste neco nasypes... a z vlastni velmi velmi kratkodobe zkusenosti to uz po ctvrt roce odmitam pocitat...![]()
zvazil bych nejake auto tu z fora bo mi prijde ze o ty auta je jakz takz postarano...![]()
![]()
![]()
V ojetinách se pohybuju celej život takže počítám že do každýho auta nasypu minimálně za servis, náplně, třeba brzdy a tak...
Ale nechce se mi kupovat auto ze tří kusů co je před rozpadnutím...
Nedělám si iluze o Discovery z roku 2001 že bude nebouraný, mě nevadí když jsou lakovaný blatníky a měněný boční okno..
Asi mě chápete jak to myslim...![]()
![]()
Zdravímhonit píše:Mam na Vás takovej ještě dotaz, při jakejch kilometrech tak odcházej řekněme zásadní věci, jako spojka, převodovka, turbo atd..??
Jaký s tim máte zkušenosti...?