ahoj
mam jeden dotaz
potka se 300tdi kdyz praskne remen nebo se protoci?
dekuji marfy
dotaz
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jirko nestraš tak moc.
Jak píše Jirka sice se potká, ale většinou to odnesou jenom zdvihací tyčky, někdy vahadlová hřídel a koníky. Poztrácí se ty podložtičky na ventilech. Mohli by se vytrhnout ty štěfty co drží tu vahadlovou hřídel. Ventily se málo kdy ohnou. Já jsem to ještě nezažil. Takže hlava dolu nemusí. K
Jak píše Jirka sice se potká, ale většinou to odnesou jenom zdvihací tyčky, někdy vahadlová hřídel a koníky. Poztrácí se ty podložtičky na ventilech. Mohli by se vytrhnout ty štěfty co drží tu vahadlovou hřídel. Ventily se málo kdy ohnou. Já jsem to ještě nezažil. Takže hlava dolu nemusí. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Já nestraším.
Já jsem to pochopil tak, jestli ventily dosáhnou na písty a to dosáhnou při přeskočení rozvoďáku.
Třístovka má rozvod OHV a tam je to štěstí, že to většinou odnesou jen ty tyčky a vahadla jak píšeš.

Já jsem to pochopil tak, jestli ventily dosáhnou na písty a to dosáhnou při přeskočení rozvoďáku.
Třístovka má rozvod OHV a tam je to štěstí, že to většinou odnesou jen ty tyčky a vahadla jak píšeš.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431