Discovery na podezdívce.
Moderátor: Miky_CZ
- kubasaki
- tel.: 737154605
- auto: Defender 110 300Tdi
Discovery na podezdívce.
Tak se mi povedla taková taškařice, po školácké chybě kdy jsem vjel do kolejí sem to posadil na diferáky, ale díky heveru, vzduchovýmu vaku a cihlám z bouračky vysypanejm podle cesty se mi po dvou hodinách podařilo vlastníma silama dostat ven. Ještě že máme teplý jaro, protože ten potok co jsem se v něm pak koupal byl děsně ledovej 

- Přílohy
-
- Už to nejede
- Už to nejede.JPG (70.83 KiB) Zobrazeno 5513 x
-
- Podezdívka
- Podezdívka.JPG (68.57 KiB) Zobrazeno 5513 x
Defender 110 300Tdi automat.
- kubasaki
A ještě
Další.
- Přílohy
-
- Hever
- Hever.JPG (64.48 KiB) Zobrazeno 5512 x
-
- Šel jsem dotoho po hlavě
- Šel jsem dotoho po hlavě.JPG (66.08 KiB) Zobrazeno 5512 x
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Takto má vypadat správnej offrouďák
Pořádná dávka adrenalinu , nadávek a dřiny.
I když tady to bylo spíš o té práci.
Ti co jezdí v klimatizovanejch, automatizovanejch kárách , kde si auto samo přiřazuje uzávěrky a přibržďuje kola ví o terénu houby.
To není na tebe Dušane, ale jen taková obecná úvaha.

Pořádná dávka adrenalinu , nadávek a dřiny.
I když tady to bylo spíš o té práci.
Ti co jezdí v klimatizovanejch, automatizovanejch kárách , kde si auto samo přiřazuje uzávěrky a přibržďuje kola ví o terénu houby.
To není na tebe Dušane, ale jen taková obecná úvaha.
- Přílohy
-
- user4031_pic1098_1213005383_169.jpg
- (211.07 KiB) Staženo 2201 x
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kde rostou v terénu " HOUBY " nemohu sloužit.Že su offroaďak sem nikdy netvrdil
. A přiložené foto je s Ladogy a to už taky není o offroadu,to je extrem.Troufnu si říct,že tadle kategorie ( viz obr.) se seriovýma autama nemá nic společnýho.Možná znak....
Kde uvázl Kubaski stačil naviják nebo kamarád co by s ním jel ( není radno jezdit sám a bez navijáku
). Chápu,že kdyby naviják měl,tak zas nebude za co ho uvázat ( vlastní skušenost
)
On roadu zdar !!!! Taky bych se na to asi vyprd a použil mobilní telefon.

Kde uvázl Kubaski stačil naviják nebo kamarád co by s ním jel ( není radno jezdit sám a bez navijáku

On roadu zdar !!!! Taky bych se na to asi vyprd a použil mobilní telefon.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Hi Lift
No stačil by nožná Hi Lift místo navijáku stromy tam byly a kurtu jsi měl. Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hi Lift
Máte někdo praktickou zkušenost s taháním na HiLiftu na kurtě?Miloš II píše:No stačil by nožná Hi Lift místo navijáku stromy tam byly a kurtu jsi měl. Miloš II
Já to (sám nezkoušel, a) zatím viděl vždy jen s řetězem. Trochu bych se bál, že kurta bude pružit natolik, že ten kousek, o nějž se dá najednou Hiliftem přitáhnout, autem vůbec nepohne?
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ahoj Kubo,z tvé strany toto pokládám za heroický výkon a skládám obdiv.Před ,asi třema rokama jsem ještě parkoval s mojí leštěnkou na stejným dvorku pod přehradou jako ty.Jestli si tedy vzpomínáš na zeleného RR.Jinak kdo neví tak si myslí,že to byla jen taková rozcvička,proto ten obdiv.Jirka
Říkám mu Lokomotiva - žere stejně, hulí stejně a jede taky jenom občas.
Ale von i ten navijacek nekdy neni vo co vomotat
viz moje patecni uviznuti

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Pull-pal.brudr píše:Ale von i ten navijacek nekdy neni vo co vomotat
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Low ma 100% pravdu... ja se potreboval jen lehce stahnout (zahy po tom, co jsem zjistil, ze navijak k.o.) , o pulmetru, zadny tezky uvaznuti... a drina jako hrom! jsem myslel ze chcipnu a byt to nejakej "tezsi" zavar, jsem tam do ted. :-Dlow píše:hilift jako navijak s kurtou jsme zkouseli onehda s kudrnacem a muzu rict, ze dost slaby. Kdo chce jezdit do terenu, mel by byt sobestacny a tedy mit navijak (a poradny gumy)
- kubasaki
Já jezdím jedině sám, jsem takovej vlk samotář, a pud sebezáchovy mi neselhal, prostě jsem udělal chybu že jsem z těch kolejí nevyjel dřív a pak už to nešlo. Mohl jsem zavolat někoho kdo by mě vytáhnul, ale chtěl jsem si zkusit jestli se z toho dostanu sám s tím co mám k dispozici a to se mi povedlo. Dobrodružství není jen Camel Trophy, ale je třeba i 100 metrů za barákem.
.
George díky, zelenýho Range si pamatuju.
Pro Brudra, na tvým místě kdybych měl naviják tak stačí kus před autem zakopat půl metru do země rezervu a za ní se v pohodě vytáhneš, myslím že zdravej chlap to zvládne za půl hodiny, lopatu jsi měl.

George díky, zelenýho Range si pamatuju.
Pro Brudra, na tvým místě kdybych měl naviják tak stačí kus před autem zakopat půl metru do země rezervu a za ní se v pohodě vytáhneš, myslím že zdravej chlap to zvládne za půl hodiny, lopatu jsi měl.