Tak se pochlubte, já jsem byl už otestovat nové zimáky.

Moderátor: Miky_CZ
Dano, ty jsi mi sliboval v Klokocove 15 cm a bylo tam 30! Disco s universalama mely co delat.
Navijak neni frajerinka. Na offroad je to zaklad. Na cestovani po Vaclavaku...snad jo.Admin píše:Na tohle tahání se snad ani naviják nevyplatí. Šéf tady v zimě tahal, mimo jiné i policajty, z příkopaa akorát si zničil rolny.
Frajeřina asi jo, ale za jakou cenu
Znie to lakavo....tak dufam, ze budu aj pekne fotecky.erik píše:Tak zitra na to vletime. www. LandRoverClub.cz
Je nas nahlaseno 6 aut na akci v Kysuckych Beskydech a snehu tam je asi 50 cm. foto bude v nasi galerii. Mj budeme resit hromadny nakup retezu...
Biele Kysucke Beskydy su kuzelne. A budes litovat, ze si neprisiel cez kalamitnu dialnicu Fricovce- BraniskoDanoDEF píše:Znie to lakavo....tak dufam, ze budu aj pekne fotecky.erik píše:Tak zitra na to vletime. www. LandRoverClub.cz
Je nas nahlaseno 6 aut na akci v Kysuckych Beskydech a snehu tam je asi 50 cm. foto bude v nasi galerii. Mj budeme resit hromadny nakup retezu...
No ja nebudem lutovat ja uz lutujem...aj som uz bol vcelku nachystany....ale Jaro je chory tak na 95% nepridem....erik píše:Biele Kysucke Beskydy su kuzelne. A budes litovat, ze si neprisiel cez kalamitnu dialnicu Fricovce- BraniskoDanoDEF píše: Znie to lakavo....tak dufam, ze budu aj pekne fotecky.
Vidis, aj Jaromira je skoda...... a jeho RR clasicDanoDEF píše:No ja nebudem lutovat ja uz lutujem...aj som uz bol vcelku nachystany....ale Jaro je chory tak na 95% nepridem....erik píše: Biele Kysucke Beskydy su kuzelne. A budes litovat, ze si neprisiel cez kalamitnu dialnicu Fricovce- Branisko
Aspon by sme vyriesili otazku ake retaze? Tvoje su superDanoDEF píše:ak by sme prisli tak len na Defikuerik píše: Vidis, aj Jaromira je skoda...... a jeho RR clasic