podělte se o zkušenosti!

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
hiu

podělte se o zkušenosti!

#1 Příspěvek od hiu » 27 dub 2009 20:07

Ahoj všichni,
chci si koupit Disco ll , tdi v automatu. Na co si mám dávat bacha při výběru?Jsou nějaké velké bolesti Disca?Jaké Vaše zkušenosti s těmito vozy?Díky za rady http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ry/7052074
Jde o tohle disco
Naposledy upravil(a) hiu dne 28 dub 2009 15:14, celkem upraveno 1 x.

Steve
auto: D.I manuál 1997

Re: podělte se o zkušenosti!

#2 Příspěvek od Steve » 27 dub 2009 20:32

Já bych ti poradil jen jednu věc, nejsem v tom kovaný. :oops:
Pokud chceš omezit rizika, zkus si vybrat tady na fóru. Neznámé vozy z bazaru až nakonec. :wink:
Auto mám chvilku, servis hodlám svěřit do rukou zkušených, ale z bazaru bych nebral auto ani náhodou...Právě proto, že o tom skoro nic nevím. :wink:
Discovery je životní styl.

-buri-
auto: Disco II

#3 Příspěvek od -buri- » 28 dub 2009 01:54

Jak radili kluci me a chybu jsem neudelal: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... upi#p24951
jinak by jsi se mohl domluvit na prohlidku s nekteryma klukama co delaji servis, treba se vyjadri :) pokud maji cas...
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....

harvy

#4 Příspěvek od harvy » 28 dub 2009 15:53

Za prvé toto je disco 1 300tdi :wink: U karoserie si pohlídej prahy (pod plastovejma lemama a u předních sloupků pod kobercem v kabině, také v prostoru u zadních dveří :!: (přechod podběhu a zadního sloupku špatně se to opravuje), také se podívej na podlahu v kufru :!: :!: tam to rezne nejvíc. U podvozku bych dával pozor na vůle v diferákách (nějaká tam vždycky je ale nesmí to být moc), pozor na velké rány při řadění a pod (většinou to je velké opotřebení mezinápravového difu),zajeď si do měkého pole dej tam špéru a plnej rejd do leva i prava nesmí to cvakat (homokineťák) automat by měl chodit hladce bez velkých rázů během řazení , motor kontroluj na poslech.A určitě bych si vzal někoho kdo tomu aspoň trochu rozumí a zná land rover. Jinak je to velmi dobré a odolné auto které bych nikdy neměnil :mrgreen: nevím co budu dělat až se mi rozpadne :lol: Hlavně se u něj dá všechno poměrně levně opravit tak si z toho nedělej moc hlavu :Pohoda:
je to zase k.o.

Lád'a P

#5 Příspěvek od Lád'a P » 29 dub 2009 11:46

Jak už je psáno.Tohle auto je jednotka a myslím že co se týká konkrétně tohohle auta tak nemusíš mít strach.Myslím že se nepletu,ale je to auto které prodává Karel Sláma.Což je člen fora.Nemusíš mít obavy.Každopádně ber v potaz několik věcí.Je to staré a ojeté auto.Každé má své chyby a mouchy.S tím to musíš brát.Když mu ale propadneš jsi ztracený :lol: .V automatech se nevyznám.Já mám doma jak jednotku tak dvojku manuál,ale Karel tě určitě nenapálí.Výhodu by jsi měl v tom že on má jak servis tak prodej náhr.dílů.Což je super.Zajištěný servis. To auto je tady na foru http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=4&t=6495

Odpovědět