Stále bliká
Moderátor: Miky_CZ
Stále bliká
Koupil jsem 300 Disko a po zamčení po neurčité době dvakrát imob.blikne.
Dělá tu furt a docela mě to vadí.
Byl by někdo kdo by si s tím nebo mě uměl poradit?
Milan
Dělá tu furt a docela mě to vadí.
Byl by někdo kdo by si s tím nebo mě uměl poradit?
Milan
Re: Stále bliká
Po zamčení? To by snad nemělo vadit, ne?
Pokud bliká, je to zřejmě indikace, že je imobilizér aktivní.
Pokud bliká, je to zřejmě indikace, že je imobilizér aktivní.

Discovery je životní styl.
To máš sice pravdu,ale jsem myslivec a když mi v lese nebo u něj pořád bliká auto tak mi to hlavně večer moc vadí.
Vám to taky někomu dělá?
Už jsem přemýšlel o tom,že udělám odpojovač baterie nebo nechám odpojit imobilisér.
Milan
Vám to taky někomu dělá?
Už jsem přemýšlel o tom,že udělám odpojovač baterie nebo nechám odpojit imobilisér.
Milan
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Stačí na světlo hodit svetr.

- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
blikanie je uplne normalne je to signalizacia
moja rada vyber diodu z palubovky robora 10min
moja rada vyber diodu z palubovky robora 10min
Real Land Rover is built, not bought
Dioda na palubovce nevadí,ale každou půlhodinu bliknou dvakrát všechny blinkry co na autě jsou jakobys zamykal auto a to mě s..e.Včera se relé pro pravou stranu asi přilepilo a svítila furt.
Milan
Milan
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
tak toto uz standardne nieje
tak s tym ti nepomozem mne sa to zatial nestalo
tak s tym ti nepomozem mne sa to zatial nestalo
Real Land Rover is built, not bought
Před chvílí jsem musel D1 300 potupně odtáhnout do nemocnice.
Jak mě sr..lo to blikání,tak jsem laickou vylučovací metodou chtěl odpojit blikny od imobilizeru.
U spolujezdce v palubovce cvakalo relé,tak jsem mu vytáhnul kabel a přestalo cvakat.
Motor jsem natočil a vše fungovalo podle mých představ,ale jen do té doby,než jsem zabouchnul dveře a zamknul klíčkem,proto,že dálka nešla.
Imob.asi bloknul motor a už jsem byl jako zloděj i když jsem kabel zacvaknul zpátky.Ještě ,že předchozí majitel utrhnul dráty od houkačky.
Jak zpátky nakódovat dálku,aby mi to zase jezdilo ?
Nemáte někdo schéma zapojení imobilizéru na D1 300 r.v.asi1997 ?
Jste někdo machr a dovedete úplně odpojit imobilizér - tak, aby fungoval jenom centrál!?
Milan
Jak mě sr..lo to blikání,tak jsem laickou vylučovací metodou chtěl odpojit blikny od imobilizeru.
U spolujezdce v palubovce cvakalo relé,tak jsem mu vytáhnul kabel a přestalo cvakat.
Motor jsem natočil a vše fungovalo podle mých představ,ale jen do té doby,než jsem zabouchnul dveře a zamknul klíčkem,proto,že dálka nešla.
Imob.asi bloknul motor a už jsem byl jako zloděj i když jsem kabel zacvaknul zpátky.Ještě ,že předchozí majitel utrhnul dráty od houkačky.
Jak zpátky nakódovat dálku,aby mi to zase jezdilo ?
Nemáte někdo schéma zapojení imobilizéru na D1 300 r.v.asi1997 ?
Jste někdo machr a dovedete úplně odpojit imobilizér - tak, aby fungoval jenom centrál!?
Milan
Je to už třetí rok a ten problém s blikáním je stále aktuální - nenajde se dnes někdo?
Dal jsem odpojovač baterie,vypnu elektriku a přestane blikat,ale není to trvalé řešení.
Nenašel by se někdo šikovný na elektriku na Discoveru 300,kdo by dokázal odpojit imobilizér a nechal fungovat jen centrál??????????
Milan
Dal jsem odpojovač baterie,vypnu elektriku a přestane blikat,ale není to trvalé řešení.
Nenašel by se někdo šikovný na elektriku na Discoveru 300,kdo by dokázal odpojit imobilizér a nechal fungovat jen centrál??????????
Milan
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi? Šlo by to vypnout diagnostikou, občas s ní jezdím po republice.milanhb3 píše:Je to už třetí rok a ten problém s blikáním je stále aktuální - nenajde se dnes někdo?
Milan
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
A neni to MadTomove auto ked to tak blika ?

- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi
A nevybija sa ti aj baterka? mne to robolo tiez (zamknute auto sem tam preblikavalo) a bola zla kostra
hned prva od baterky co ide na velke poistky pri motore.Rozobrat ocistit a poriadne naletovat - odvtedy pokoj.Fakt - skus pozriet

http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
Na tu kostru se podívám,dík za tip.
Baterka se trochu vybíjí,ale není to nic moc-jenom na to blikání.
Jinak jsem z Havl.Brodu a auto mám cca12km na chalupě,tam není problém dojet nebo dopravit.
Díky za zájem
Milan
Baterka se trochu vybíjí,ale není to nic moc-jenom na to blikání.
Jinak jsem z Havl.Brodu a auto mám cca12km na chalupě,tam není problém dojet nebo dopravit.
Díky za zájem
Milan
Jsem na tom teď stejně, viz
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 5&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Předtím bylo vše OK, ale potřeboval jsem druhé DO, měl jsem jen jedno + klíč. Pešlík mi to sehnal a od té doby to blbně, občas (pravidelně) třikrát blikne a dvakrát krátce zahouká. Přestalo jít vnitřní osvětlení, resp. ve střední poloze svítí stále a postupně nezhasíná. Zamknu klíčem a samo se to odemkne....
Prý si mám sehnat elektrikáře.....
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 5&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Předtím bylo vše OK, ale potřeboval jsem druhé DO, měl jsem jen jedno + klíč. Pešlík mi to sehnal a od té doby to blbně, občas (pravidelně) třikrát blikne a dvakrát krátce zahouká. Přestalo jít vnitřní osvětlení, resp. ve střední poloze svítí stále a postupně nezhasíná. Zamknu klíčem a samo se to odemkne....

Prý si mám sehnat elektrikáře.....

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:

Teplotni roztaznosti (a v zime staznosti) se spinaji kontakty v ridicovych dverich. Jestli mate vypozorovane ze to dela pravidelne cca po hodine a neni to vylozene nahodny stav je to problem jednotky.
Mě to dělá zhruba po pěti minutách, pravidelně.
To okamžité samostatné odemknutí po zamknutí klíčem mě taky se.e.
Všechno (viz odkaz na téma) mě dělá od té doby, co jsem si nechal dodat druhé DO. A od té doby to dělají obě.
Už to trvá dva měsíce, od té doby byly všechny běžné teploty - od +20°C do -10°C i vlhkosti, a dělá to pořád stejně, pořád stejně blbě.
To okamžité samostatné odemknutí po zamknutí klíčem mě taky se.e.
Všechno (viz odkaz na téma) mě dělá od té doby, co jsem si nechal dodat druhé DO. A od té doby to dělají obě.
Už to trvá dva měsíce, od té doby byly všechny běžné teploty - od +20°C do -10°C i vlhkosti, a dělá to pořád stejně, pořád stejně blbě.
-
- auto: Discovery1
Tak presne toto sa stalo mne ale mne pri tom preblikováni ešte aj 2x zatrúbi a ta moju trúbu je teda riadne počuť a nerobí to každú pol hodinu ale každých minút
-
a ked to dela každých minut ?Kokesek píše:To ze to obcas blikne muze byt.... SOftwarovy problem jednotky chtela by prehrat pak se uvidi. Vlhkost na PCB studenaky.
Teplotni roztaznosti (a v zime staznosti) se spinaji kontakty v ridicovych dverich. Jestli mate vypozorovane ze to dela pravidelne cca po hodine a neni to vylozene nahodny stav je to problem jednotky.
Proto jsem taky psal o tři příspěvky před tebou....l:Peter40942 píše:Tak presne toto sa stalo mne ale mne pri tom preblikováni ešte aj 2x zatrúbi a ta moju trúbu je teda riadne počuť a nerobí to každú pol hodinu ale každých minút
-
Steve píše:Proto jsem taky psal o tři příspěvky před tebou....l:Peter40942 píše:Tak presne toto sa stalo mne ale mne pri tom preblikováni ešte aj 2x zatrúbi a ta moju trúbu je teda riadne počuť a nerobí to každú pol hodinu ale každých minút
Ja som to vyriešil tak že som dal odpojovač batérie zamknem auto odpojím batériu takže je disko bez prúdu . Aj ked pár krát sa mi stalo že zamklo normálne aj bez zatrúbenia a bolo ticho ale to bolo tak 2x ze 100x