Prosba o radu při koupi Defendera

D, TD, TDI, TD5
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diglobe
auto: DIII, Def110

Prosba o radu při koupi Defendera

#1 Příspěvek od Diglobe » 02 črc 2009 15:12

Asi jsem dospěl a rozhodl se vyměnit Pajero za Defendera:-) Hledám, kde by se dá koupit a našel jsem jeden kousek, který se mi docela líbí: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... er/7251773.

Nezná ho někdo z Vás? Taky bych požádal o radu na co si dát při koupi pozor. Co nejvíc rezne, kde se dá poznat co má defík za sebou a tak

Předem díky moc

Diglobe
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba o radu při koupi Defendera

#2 Příspěvek od MOPADŽI » 02 črc 2009 15:34

Správná volba !!!

Na fotkách vypadá dobře. Jinak přímo toto auto neznám...

Defender a vlastně všechny L.R. jsou naprosto bezproblémové vozy. Nezbývá tedy, než doporučit :Pohoda:

Nekamenujte mne :mrgreen:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

maky
tel.: 0903312465

#3 Příspěvek od maky » 02 črc 2009 15:40

Nebol uz streknuty? Z vnutra je zeleny..
inak K.Sláma predaval 90 tdi ale neviem ci ju este ma skus mu napisat SZ
defík nie je auto - defender je životný štýl

Diglobe

#4 Příspěvek od Diglobe » 02 črc 2009 15:57

to jsem si všiml taky, že je stříknutý. Nalítnul jsem jen u svýho prvního auta:-) ale do bazaru se nemůžu dovolat a na maily nereagujou. Naštěstí to není tak daleko, tak si asi udělám výlet
DIII

tulda

#5 Příspěvek od tulda » 02 črc 2009 16:18

Aco tenhle, je tam 300 TDI a je od Karla Slámy, to jsou dva dost pádný argumenty
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=4&t=6408
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !

Diglobe

#6 Příspěvek od Diglobe » 02 črc 2009 16:34

tulda píše:Aco tenhle, je tam 300 TDI a je od Karla Slámy, to jsou dva dost pádný argumenty
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=4&t=6408
toho už jsem taky prohlížel. Je v nabídce už docela dlouho. Zvenku je krásný (hlavně ty kola), ale nelibi se mi na něm ten plechový vnitřek. Musím trochu volit kompromis, auto bude využívat i manželka a znáte ženský :D
DIII

bubak
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bubak » 02 črc 2009 16:41

Diglobe píše:Asi jsem dospěl a rozhodl se vyměnit Pajero za Defendera:-) Hledám, kde by se dá koupit a našel jsem jeden kousek, který se mi docela líbí: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... er/7251773.

Nezná ho někdo z Vás? Taky bych požádal o radu na co si dát při koupi pozor. Co nejvíc rezne, kde se dá poznat co má defík za sebou a tak

Předem díky moc

Diglobe
Vlastnil jsem hodně vozu off které jsem znal a opravoval tak jsem si také troufnul jet kdysi koupit defa....pěkně jsem si naběhl :!: :!: VELMI DOPORUČUJI VZÍT NĚKOHO KDO DEF MÁ NEBO OPRAVUJE S SEBOU JINAK MUŽEŠ DOPADNOUT VELMI NEDOBŘE :!: :!: jen má rada.....hele a manželce nebude vadit že bude mít mokrý nohy? :lol: :lol: :lol:

Miky_CZ
tel.: 603 975 234
auto: DI, D3 V8, XK8

#8 Příspěvek od Miky_CZ » 02 črc 2009 17:02

byt tebou napisu karlovi, urcite bude mit na skladu nejake koberecky nebo neco, nebo si holt manzelka zvykne ja jsem kupoval auto od karla slamy a muzu jedine doporucit, co rekne to plati, dalsi shanime taky od neho bohuzel nez sme stacili prodat auto uz ho koupil paia, a dlouheho defa momentalne nema to bych ho bral hned
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál

Diglobe

#9 Příspěvek od Diglobe » 02 črc 2009 21:42

bubak píše:
Diglobe píše:Asi jsem dospěl a rozhodl se vyměnit Pajero za Defendera:-) Hledám, kde by se dá koupit a našel jsem jeden kousek, který se mi docela líbí: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... er/7251773.

Předem díky moc

Diglobe
Vlastnil jsem hodně vozu off které jsem znal a opravoval tak jsem si také troufnul jet kdysi koupit defa....pěkně jsem si naběhl :!: :!: VELMI DOPORUČUJI VZÍT NĚKOHO KDO DEF MÁ NEBO OPRAVUJE S SEBOU JINAK MUŽEŠ DOPADNOUT VELMI NEDOBŘE :!: :!: jen má rada.....hele a manželce nebude vadit že bude mít mokrý nohy? :lol: :lol: :lol:
Mokrý nohy vadit nebudou :D do Pajera občas taky teče. Problém je s estetickým cítěním

Každopádně díky moc za pár rad. Při výběru si sebou někoho vezmu, každý auto má holt svoje
DIII

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#10 Příspěvek od Sláma Karel » 03 črc 2009 19:41

Jinak toho bílého defendera znám velmi dobře. Ty kola jsou ode mně. A jestě mi dluží za přední blatník, ale ne ten současný majitel, ale městká policie Průhonice, která ho měla dlouhá léta zapůjčeného jako sponzorský dar. Pak si ho vzal ten kluk zpátky a teď ho prodává. Nevím jestli už to není nějaký další majitel.

Co se týká těch plechů v mojem Defíkovi co mám na prodej, tak ty si rád vyndám a dáme tam nějaké koberečky. I ten prostřední kastlík je řešitelný bez problémů. Jak jsem psal, co kdo chce může mít, nebo nemít. Uvidíš sám ve středu. Ještě navíc můžeš mít v dokladech zapsaný naviják a pevnostní nárazník.

Čus ve středu K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

tulda

#11 Příspěvek od tulda » 04 črc 2009 09:17

Ještě navíc můžeš mít v dokladech zapsaný naviják a pevnostní nárazník.

Třetí argument, Chtít 90 tku, mít prachy, tak bych ji jel omrknout, s Karlem Slámou doladil výbavu, manželce vysvětlil proč je plech lepší než koberec a pak :Pohoda:
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !

Odpovědět