problém s elektrikou
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 604964802
- auto: LR DISCO I
problém s elektrikou
Prosim pomozte!přestalo mi svítit pravé zadní světlo,osvětlení přístrojové desky,zvedání světel.Dneska jsem prošel veškeré možné kostry a očistil je.Všechny možný konektory prostřík .Nic.Vypadá to na plusák.Odpojím vypínač zvedání a ejhle serva jdou.Zapojim a ...nic.Začínám být zoufalej.Hledal jsem schéma,něco našel,ale hlava mi to nebere.Nemá nikdo kompletní schéma zapojení?takový to klasický
,nebo poraďte.dík

LR Disco I 300 Tdi ,BMW R1100GS De Sierto I
Radši druhej,ale zdravej !!
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s elektrikou
Začni nejdříve s tím jaké máš auto.peters píše:Prosim pomozte!přestalo mi svítit pravé zadní světlo,osvětlení přístrojové desky,zvedání světel.Dneska jsem prošel veškeré možné kostry a očistil je.Všechny možný konektory prostřík .Nic.Vypadá to na plusák.Odpojím vypínač zvedání a ejhle serva jdou.Zapojim a ...nic.Začínám být zoufalej.Hledal jsem schéma,něco našel,ale hlava mi to nebere.Nemá nikdo kompletní schéma zapojení?takový to klasický,nebo poraďte.dík

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
- tel.: 604964802
- auto: LR DISCO I
a sakra,ja to v tom rozčilení úplně zapoměl napsat. LR Disco I 300tdi. Se omlouvám.Nedá mi to,už zase se v tom vrtám.Nechce se mi věřit ,že spolu ty závady souvisejí.
LR Disco I 300 Tdi ,BMW R1100GS De Sierto I
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Ahoj,
u mne byla podobná závada - stále mi zkratovala pojistka pro PP a PZ světlo, osvětlení přístrojovky, atd. Nakonec jsem objevil závadu ve světýlku osvětlení kastlíku u spolujezdce - jsou tam obnažené kontakty a při vypadnutí světýlka z držáku se dotýkal + kontakt na kostru. Třeba Ti to pomůže
. P.
u mne byla podobná závada - stále mi zkratovala pojistka pro PP a PZ světlo, osvětlení přístrojovky, atd. Nakonec jsem objevil závadu ve světýlku osvětlení kastlíku u spolujezdce - jsou tam obnažené kontakty a při vypadnutí světýlka z držáku se dotýkal + kontakt na kostru. Třeba Ti to pomůže

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)