Moderátor: Miky_CZ
Tusim, ze nas vedou stejne cesty. Ja jsem prodal Bandita a Afriku, bo jsem si poridil psa a pak fenu a tak jsem se do prirody dostal po ctyrech...je to takova obracena evoluce. Ze dvou na ctyrishimi píše:Chtěl bych se vám taky představit jelikož asi budu co nejdříve patřit mezi vás,teď po týdnu strávenym na ukrajině se dvouma LR cvokama (LOW a TATAR)sem se rozhodnul že prodám motorku na který už nějakej ten pátek turistim a pořídim si diskošku1 do který sem se zakoukal a moc se mi líbí,chtěl bych si postavit tak trochu expedičák abych se moch podivat tam kde silnice končej,tak jako jsem to do teď dělal na motorce, ale pořídil sem si před nedávnem rodinu a tak to na motorce už nejde,takže motorka pujde z baráku a bude nějakej ten OFFroudek,doufám že brzo aby už příští dovolenou už pojedu autem,tak zatím zdárec
Což o to se nepřu, ale dokážeš si představit co asi tak musel zažít člověk při týdením ježdění s těmi dvěmi "LR cvoky"Sláma Karel píše:Dobrej. Mě se líběj a mám je rád.![]()
A disko se nějaká sežene o to nemám strach. K
no tak mi jsme byli na stejný notě,sice zatím nejsem LR cvok ale jsem BMWcvok kterej jezdil hlavně offroad a tak nakonec offrouďák jako offrouďák,fakt sme si rozumělidefault píše:Což o to se nepřu, ale dokážeš si představit co asi tak musel zažít člověk při týdením ježdění s těmi dvěmi "LR cvoky"Sláma Karel píše:Dobrej. Mě se líběj a mám je rád.![]()
A disko se nějaká sežene o to nemám strach. K
erik píše:Tusim, ze nas vedou stejne cesty. Ja jsem prodal Bandita a Afriku, bo jsem si poridil psa a pak fenu a tak jsem se do prirody dostal po ctyrech...je to takova obracena evoluce. Ze dvou na ctyrishimi píše:Chtěl bych se vám taky představit jelikož asi budu co nejdříve patřit mezi vás,teď po týdnu strávenym na ukrajině se dvouma LR cvokama (LOW a TATAR)sem se rozhodnul že prodám motorku na který už nějakej ten pátek turistim a pořídim si diskošku1 do který sem se zakoukal a moc se mi líbí,chtěl bych si postavit tak trochu expedičák abych se moch podivat tam kde silnice končej,tak jako jsem to do teď dělal na motorce, ale pořídil sem si před nedávnem rodinu a tak to na motorce už nejde,takže motorka pujde z baráku a bude nějakej ten OFFroudek,doufám že brzo aby už příští dovolenou už pojedu autem,tak zatím zdárec
no já doufám že LR je něco jako BMW v motorkách,je prpstě když tomu dáš to co to potřebuje že se ti to odvděčí tím že to je spolehlivý a funguje to,jo a stim spaním to je právě pohoda,mě už nebavý stavět klasickej stan a potom to ráno balit mokrý a celej den někde moknout,asi už prostě stárnu a už mě nebavý někde 14dní na dovolený moknout,to auto je proti tomu pohoda a navíc těch věcí co si mužeš vzít sebou,to je pohoda,už se těšímna první dovolenou v LR a bude to nejspíš na ukrajiněSteve píše:Nebude ti pršet za krk a dá se v tom i vyspat, do kufru vejde kočárek, no a hlavně, je to LR...
naprosta blbost, na to zapomen!!!!!!! rozdil mezi bmw (myslime samo to co mame tedy 1150GSA) a LR je zasadni. zatimco BMW se nesere tak LR ano. na obojim mam najeto pres 100000km rozhodne ne v mestskych podminkach.shimi píše:
no já doufám že LR je něco jako BMW v motorkách,je prpstě když tomu dáš to co to potřebuje že se ti to odvděčí tím že to je spolehlivý a funguje to,
má pravdu. Mám 2 ročného "roveristu" viem o čom hovoríMadTom píše:Jenom drobné upozornění - prcek je strašně prostorově náročnej. Když jsme jeli před měsícem na 14 dní na Šumavu, tak v Discovery 2 to bylo vzadu naložené až po strop a kola visely zvenku na dveřích, málem jsme se ve třech nevešli.![]()
![]()
![]()
Samozřejmě že nejvíc věcí bylo pro malou - dneska je jí právě rok.
No mělo to jednu výhodu, lepší polovička se pomalu začíná smiřovat s tím, že další auto bude nejspíš Defender 130 nebo něco podobného trošku většího.
to je jasný že prcek zabírá hodně místa,ale přeci jen do toho aute se to líp balí než na motorkuAcon píše:má pravdu. Mám 2 ročného "roveristu" viem o čom hovoríMadTom píše:Jenom drobné upozornění - prcek je strašně prostorově náročnej. Když jsme jeli před měsícem na 14 dní na Šumavu, tak v Discovery 2 to bylo vzadu naložené až po strop a kola visely zvenku na dveřích, málem jsme se ve třech nevešli.![]()
![]()
![]()
Samozřejmě že nejvíc věcí bylo pro malou - dneska je jí právě rok.
No mělo to jednu výhodu, lepší polovička se pomalu začíná smiřovat s tím, že další auto bude nejspíš Defender 130 nebo něco podobného trošku většího.
Mešky píše:No, pan Bůh tě ochraňuj od všeho zlého. Tatar a Low. Každej sám o sobě v pohodě, ale ve spojení vzniká neovladatelná mutace časované bomby a divokého zvířete.
Viz. akce Šiklův mlýn...Mešky píše:No, pan Bůh tě ochraňuj od všeho zlého. Tatar a Low. Každej sám o sobě v pohodě, ale ve spojení vzniká neovladatelná mutace časované bomby a divokého zvířete.