Taky jsem Ti poslal hezký fotky měrky oleje. Co na to říkáš?Admin píše:Hezký fotky

Moderátor: Safraporte
ČaOFF,poslal jsem je na mail adminovi. Nějak mi to nejde poslat foto tady.Jsem takový technický debil. Zkusím to. Admin určitě toto dostal,ale nereaguje.ALFLibor píše:Alfe kam jsi to foto merky poslal NIC TU NENI???????
ALF píše:ČaOFF,poslal jsem je na mail adminovi. Nějak mi to nejde poslat foto tady.Jsem takový technický debil. Zkusím to. Admin určitě toto dostal,ale nereaguje.ALFLibor píše:Alfe kam jsi to foto merky poslal NIC TU NENI???????
ČaOFF,vrátil se mi návod k Freelandymu a tam je obrázek.Zrovna v době,kdy jsem olej měřil jsem návod půjčil tady někomu z fóra. Kdybych věděl,že je tam nákres,neotravoval bych a čekal až se mi vrátí. ALFAdmin píše:Dám to dokupy. E-mail s fotkou jsem dostal, leč jsem byl nemocnej (40° horečky), mohl jsem se na počítač pouze dívat z velké dálky.
Libore díky, za odpověď.
V pohodě. Prostě shoda nešťastných okolnostíALF píše:ČaOFF,vrátil se mi návod k Freelandymu a tam je obrázek.Zrovna v době,kdy jsem olej měřil jsem návod půjčil tady někomu z fóra. Kdybych věděl,že je tam nákres,neotravoval bych a čekal až se mi vrátí. ALFAdmin píše:Dám to dokupy. E-mail s fotkou jsem dostal, leč jsem byl nemocnej (40° horečky), mohl jsem se na počítač pouze dívat z velké dálky.
Libore díky, za odpověď.