Nevie mi niekto poradit ci sa da nastavovat predvstrek na 72 KW motor ?
menil som si rozvody a zda sa mi ze ma motor ostrejsi chod, ako starty a vykon je ok
dik za prispevky
este som sa chcel spytat co ma byt pod lavim blatnikom na sáni ? mne tam ide iba hadica a su tam dva silenbloky ale podla mna tam nieci chyba mozem to iba jednoducho niecim upchat ?
Rozvody
Moderátor: Safraporte
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš komplet sání vzduchu. Typoval bych, že ti chybí rezonátor. Pozice č.5
Předvstřik na tomhle čerpadle nejde nastavit. Umí to pouze diesel servis. Ovšem existuje jeden fígl.
Sundej kryt řemene co pohání čerpadlo. Najdi si aretaci na čerpadle a zaaretuj čerpadlo. Udělej si risku na kole u vačky a vačce, aby jsi měl výchozí pozice. Potom povol šrouby na kole u vačky. Opatrně pootoč klikovkou. Tím se ti pootočí vačka, ale kolo protože má oválné díry i s čerpadlem zůstane stát. Pak dotáhni šrouby, vyndej aretaci a zkoušej zda se to zlepší, nebo zhorší. Vždy se můžeš vrátit na výchozí pozici a rozvod motoru zůstává pořád stejný.

Předvstřik na tomhle čerpadle nejde nastavit. Umí to pouze diesel servis. Ovšem existuje jeden fígl.
Sundej kryt řemene co pohání čerpadlo. Najdi si aretaci na čerpadle a zaaretuj čerpadlo. Udělej si risku na kole u vačky a vačce, aby jsi měl výchozí pozice. Potom povol šrouby na kole u vačky. Opatrně pootoč klikovkou. Tím se ti pootočí vačka, ale kolo protože má oválné díry i s čerpadlem zůstane stát. Pak dotáhni šrouby, vyndej aretaci a zkoušej zda se to zlepší, nebo zhorší. Vždy se můžeš vrátit na výchozí pozici a rozvod motoru zůstává pořád stejný.

Re: Rozvody
Admine,nemáš nějaké schéma na Rozvod? Jsem už 25 let ženatý.
Dík.ALF

na ten predvstrek som prisiel, nieco podobne maji 1.9 Tdi na cerpadle, a az nastaveni free dostal ten krasny lahodny zvuk, pred tym uz aj pred vymenou rozvodou mal taky ostry zvuk ako hladky diesel a tazke starty no teraz je to lahoda, chyta na skrt.tu nadobku na sanie nemam proste tam chyba, naco vlasne sluzi? mozem ten otvor jednoducho ucpat? Dik za vsetky rady.
nadobka

- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Domluv se s hajným, třeba ti za 15.000,- manželku střelí. Budeš potom pobírat i vdovskej důchod a odpadají tahanice o majetek.ALF píše:Admine,nemáš nějaké schéma na Rozvod? Jsem už 25 let ženatý.![]()
![]()
Dík.ALF

Co chvíli se v lese stávají nehody, že jeden hajnej se trefí do jinýho, nebo si zastřelí psa. Prostě bude na špatném místě ve špatnou chvíli

Všechny jsou střelené a nemusí čekat na hajnýho až si je splete s divočákem. ALF