Disco II ukazatele směru
Moderátor: Miky_CZ
Disco II ukazatele směru
Dokáže někdo poradit ohledně funkce blinkrů závislé na okolní teplotě?
Jak se ozimí, blinkry začínají blikat později a později...
Pod cca 6 stupni je prodleva mezi přepnutím páčky a začátkem blikání i několik mnoho vteřin, když se auto ohřeje, je vše OK.
Díky za zkušenosti/rady.
Jak se ozimí, blinkry začínají blikat později a později...
Pod cca 6 stupni je prodleva mezi přepnutím páčky a začátkem blikání i několik mnoho vteřin, když se auto ohřeje, je vše OK.
Díky za zkušenosti/rady.
Re: Disco II ukazatele směru
Taky mi to dělá zatim to neřešim nakonec vždy fungujou. 

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
vymeniť prerušovač. Funguje na princípe bymetalu a zrejme je rozštiepený, alebo skorodovaný. Jedine, že by LR používal sofistikovanejšie zariadenie.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
DII určitě nemá přerušovač na principu bimetalu, ale jestli se nepletu, tak to řídí jednotka BCU. Je umístěna za skříňkou před spolujezdcem.
Doporučuji vyndat, opratně otevřít - má to plastový kryt a podívat se, jestli není unitř zkorodovaná - pokud do auta zatéká, tak do ní spolehlivě zateče a narozdíl od vedle ní imístěných jednotek ABS a ACE tato není univtř lakovaná, takže docela rychle hnije. Shodou okolností mi dnes přišla poštou z USA náhradní, takže mi snad začnou fungovat vnitřní světýlka po otevření dveří. Zkontrolovat i konektory - mohou být taky ohnilé a to by se potom takhle mohlo projevovat.
Doporučuji vyndat, opratně otevřít - má to plastový kryt a podívat se, jestli není unitř zkorodovaná - pokud do auta zatéká, tak do ní spolehlivě zateče a narozdíl od vedle ní imístěných jednotek ABS a ACE tato není univtř lakovaná, takže docela rychle hnije. Shodou okolností mi dnes přišla poštou z USA náhradní, takže mi snad začnou fungovat vnitřní světýlka po otevření dveří. Zkontrolovat i konektory - mohou být taky ohnilé a to by se potom takhle mohlo projevovat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
jo jo díky, z toho jsem měl trochu strach a práve proto, že tuhle discošku teď prohání moje drahá polovička, tak s tím musím něco dělat.MadTom píše:DII určitě nemá přerušovač na principu bimetalu, ale jestli se nepletu, tak to řídí jednotka BCU. Je umístěna za skříňkou před spolujezdcem.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud je to tím, že do jednotky zateklo, tak koupit druhou a hlavně správně nakrmit datama z té půdovní prostřednictvím vhodné diagnostiky - jinak toho moc fungovat nebude.
Jestli se mi to podaří, ta tu stávající jednotku pořádně vydrbu v lihu, přeletuju a nalakuju a potom ji tam klidně dám zpátky.
Jestli se mi to podaří, ta tu stávající jednotku pořádně vydrbu v lihu, přeletuju a nalakuju a potom ji tam klidně dám zpátky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
mi ty blinkry take parkrat loni v zime takhle blbly (myslel jsem ze je v haji "lukas") uz jsem na to zapomnel 

DII TD5 novy gzycht; manual
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
- sedla
- tel.: 736778102
- auto: DiscoveryII
- Kontaktovat uživatele:
Vyschlé kondenzatory udelaji své.Jsou teplotně závislé.Stačí za pár kaček dát nové.
Stavím [b]Fotovoltaické Elektrárny[/b] a jezdím tím nejlepším.Disco 2x Series 2x
nemel jsem to rozebrane, je to obycejny plosak co se da pajet??
2003.. zeby kondiky byly uz vyschle ??? za pokus to stoji,
pokud me to potrapi i letos tak na to mrknu
2003.. zeby kondiky byly uz vyschle ??? za pokus to stoji,
pokud me to potrapi i letos tak na to mrknu
DII TD5 novy gzycht; manual
- sedla
- tel.: 736778102
- auto: DiscoveryII
- Kontaktovat uživatele:
Mrazící sprej to odhalí.
Stavím [b]Fotovoltaické Elektrárny[/b] a jezdím tím nejlepším.Disco 2x Series 2x