Moderátor: Safraporte
ČaOFF,rozumná volba je TDi s lepší výbavou Klima,2xAirbag,bez Multiplexů a další elektroniky jakou má TD5 a pak je to přesně to,co náš znechucený kamarád hledá. Já s Discoverou nastartoval v -20C i když jsem měl žhavící totál KO.3-5x jsem nažhavil a motor cvrkal.Samozřejmě hned jak došly svíčky jsem je nechal vyměnit. Mechanik nechápal,jak jsem mohl nastartovat. A když jsem jel v lese ve sněhu až po světla a běžkaři koukali jak na UFO,to byl pocit a už jsem byl chycený. Kup Discoveru TDi a vydrž. Je to jako,když učíme snowboardingu.Kdo vydrží už zůstane,kdo nerozchodí počátečních 50 pádů a uteče,už se nevrátí. ALFdiscover píše:Alfe, zlata slova. Pred sedmi lety jsem sel na pudu neprobadanou, zklamani, absence stejne "postizenych" naokolo. Znam ty pocity, vsechno jen v autoriz. servise v Praze, terminy, ceny... Je to i osrdci. Vse se usadilo, vychytal jsem kdeco, asi i privykl a dnes bych nemenil. Ale Karab je asi z jineho testa. Problemy ale asi budou s kazdym autem teto kategorie. Doporucoval bych auto jednodussi bez elektron. vylepseni. S usmevemjde vsechno lip.
Aho Standa