Nevím nevím, jestli jsem se po prvním sexu smálVáclaf píše:Ahojda všem,tak dnes jsem se poprvé svezl s Defíkem a usmíval jsem se u toho jak mladej kluk co měl prvně sex![]()
.Spousta lidí od nás ze vsi pracuje ve Veolii a tam Defa mají,sice s cisterničkou,ale je to Def. No a slovo dalo slovo a dnes mě nechali v něm se kousek projet.Sice s plnou cisternou vody,ale i tak to byl zážitek na celičký život,musím ho mít stůj co stůj.Sice mi říkali,nevejdeš se tam,je to úzký,nepohodlný apod. a měli trošku i pravdu,ale já byl unešenej a zamilovanej,když jsem odcházel,ještě jsem ho pohladil po blatníku
.Asi jsem pacient jako Vy všichni tady
![]()
![]()
.Já chci Defíčka
![]()
![]()
MOPADŽI píše:Václaf: a jsi v tom. Je to prostě auto aut.
Ale hlavně, vyfoť toho cisterňáka a dej ho sem.
Moc jich není, tak ať se můžeme pokochat, apropó je to dobrý námět pro Tatara - Defík cisternička s pivem a zatím polní kuchyň s gulášem a hurá na sraz
Já se teda ne, sebevědomí v pr... Hodně se asi smála ta paní.pablo.gs píše:Nevím nevím, jestli jsem se po prvním sexu smál![]()
Ale jinak tě zcela chápu!
Defík pěknej, ale ty bosíci .... Pejsci bez kompromisů, měl jsem jednoho před pár lety a doufám že si ho časem ještě dopřeju.Václaf píše:tak jinak,nejde mi to sem vložit,že prý je to velký.Tak to dám k sobě na bosíky a zkopíruji odkaz.
A jakýho máš Defíka od Luboše?kony píše:Tak vás všechny zdravím,Lubošovi M.blahopřeju k narozeninám a zároveň mu děkuju,protože dal dohromady s pečlivostí sobě vlastní Defíka,kterého dobře znáte a já se v sobotu stal jeho šťastným majitelem.Frčel jsem s ním 400km po naší krásné vlasti a určitě znáte ten počit když jedete a lidé se zastavují,zapomínají na své trable,tlemí se a uznale kynou na pozdrav.A tak se zdá,že jsem definitivně nakažen tím pocitem,který se dá zažít jen v Defendru.
moon13 píše:A jakýho máš Defíka od Luboše?kony píše:Tak vás všechny zdravím,Lubošovi M.blahopřeju k narozeninám a zároveň mu děkuju,protože dal dohromady s pečlivostí sobě vlastní Defíka,kterého dobře znáte a já se v sobotu stal jeho šťastným majitelem.Frčel jsem s ním 400km po naší krásné vlasti a určitě znáte ten počit když jedete a lidé se zastavují,zapomínají na své trable,tlemí se a uznale kynou na pozdrav.A tak se zdá,že jsem definitivně nakažen tím pocitem,který se dá zažít jen v Defendru.![]()
Že ne e toho velkýho zelenýho napucovanýho.... tu 110 ?!![]()
A jestli jo, tak tiše závidím