Bydliště členů

D, TD, TDI, TD5
Zpráva
Autor
TomBa
tel.: 602439377
auto: Defender 110SW

Bydliště členů

#1 Příspěvek od TomBa » 03 lis 2009 23:54

Nešlo by zrobyt, aby šlo hledat členy podle bydlyšťa? Schaňym někeho, gdo mi bydli nejblyš, bo bych ho rat nafšťyvyl a pokecal o defendrovi!
TomBa
SunFlower Picachu 110TDI SW

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

Re: Bydliště členů

#2 Příspěvek od low » 04 lis 2009 00:46

prijed do mohelnice a tam budes mit spoustu prilezitosti pokecat a okoukat
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz

TomBa

#3 Příspěvek od TomBa » 04 lis 2009 08:58

To je pro mně fak daleko, ale stejnak ďyk za nabytku! :wink:

will.26

#4 Příspěvek od will.26 » 04 lis 2009 09:29

možná by to chtělo lepší gramatiku :lol: ne každý umí hebrejsky :Sorry:

cuisine

#5 Příspěvek od cuisine » 04 lis 2009 19:32

chudák čeština ... takový krásný jazyk :roll:
2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175

VencaZE
tel.: 602 550 993
auto: 110HT, S2A 88, G66
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od VencaZE » 04 lis 2009 20:14

Jo taky si řikám.. Jak vidím tohle těžko čitelný smetí, odcházím jinam, natož abych sděloval, kde bydlím.. :roll:
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD

moon13

#7 Příspěvek od moon13 » 04 lis 2009 20:40

No já když jsem se tady poprvé objevil, tak jsem slušně pozdravil a hezky jsem se představil :D
A bydliště máme většinou v profilu že?!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

TomBa

#8 Příspěvek od TomBa » 04 lis 2009 22:28

moon13 píše:No já když jsem se tady poprvé objevil, tak jsem slušně pozdravil a hezky jsem se představil :D
Tak tedy:
-1) slušně jsem se představil v jiné rubrice, spolu se svým Defenderem, ale ještě jednou: Jmenuji se Tomáš Bartík, jsem zeměměřič, bydlím v Řeži (okr. Praha východ), jsem podruhé ženatý a mám čtyři děti. Stačí?
-2) způsob mého písemného projevu se nemusí každému zdát vtipný, mým známým a kamarádům to nevadí, ba naopak; trochu hůře se to čte, ale zase se snažím, aby to bylo veselé. Nápad psát tímto způsobem vznikl tak, že jsem těžce nesl množící se pravopisné chyby, kterých se ve svém písemném, či mluveném projevu dopouštějí nejen běžní lidé, ale i redaktoři v denním tisku (dokonce už i v mých oblíbených Hospodářských novinách) a veřejnoprávní televizi. Takže jsem se pokusil o jakousi parodii. Vyrostl jsem na pomezí Chacharska (Ostravsko a Opava) a Ogarska (Valašsko) a proto jsem zvolil fonetickou kombinaci obou vlivů. No nic, nyní již se budu snažit psát jako Alois Jirásek.
-3) protože autům moc nerozumím, hledám někoho, kdo bydlí v okolí a má taky Defendera i ochotu poradit... Seznam členů fóra mi neumožňuje nějakým efektivním způsobem nalézt někoho, kdo bydlí poblíž, nehledě na to, že ne všichni máme Defendery. Nic proti jiným LR, já kupříkladu mám ještě Discovery II...

Spokojeni s vysvětlením? :Sorry:

VencaZE
tel.: 602 550 993
auto: 110HT, S2A 88, G66
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od VencaZE » 04 lis 2009 23:32

Yes :) .
No já jsem z Tachovska a Defíka mám zatím ještě rozebranýho v regálech na dílně :mrgreen: . Ale snažím se, do roka snad bude.. :twisted: .
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD

moon13

#10 Příspěvek od moon13 » 05 lis 2009 01:31

TomBa píše:
moon13 píše:No já když jsem se tady poprvé objevil, tak jsem slušně pozdravil a hezky jsem se představil :D
Tak tedy:
-1) slušně jsem se představil v jiné rubrice, spolu se svým Defenderem, ale ještě jednou: Jmenuji se Tomáš Bartík, jsem zeměměřič, bydlím v Řeži (okr. Praha východ), jsem podruhé ženatý a mám čtyři děti. Stačí?
-2) způsob mého písemného projevu se nemusí každému zdát vtipný, mým známým a kamarádům to nevadí, ba naopak; trochu hůře se to čte, ale zase se snažím, aby to bylo veselé. Nápad psát tímto způsobem vznikl tak, že jsem těžce nesl množící se pravopisné chyby, kterých se ve svém písemném, či mluveném projevu dopouštějí nejen běžní lidé, ale i redaktoři v denním tisku (dokonce už i v mých oblíbených Hospodářských novinách) a veřejnoprávní televizi. Takže jsem se pokusil o jakousi parodii. Vyrostl jsem na pomezí Chacharska (Ostravsko a Opava) a Ogarska (Valašsko) a proto jsem zvolil fonetickou kombinaci obou vlivů. No nic, nyní již se budu snažit psát jako Alois Jirásek.
-3) protože autům moc nerozumím, hledám někoho, kdo bydlí v okolí a má taky Defendera i ochotu poradit... Seznam členů fóra mi neumožňuje nějakým efektivním způsobem nalézt někoho, kdo bydlí poblíž, nehledě na to, že ne všichni máme Defendery. Nic proti jiným LR, já kupříkladu mám ještě Discovery II...

Cha cha :mrgreen:
To musíš brát s nadhledem. Já jsem psal o sobě a ne o tobě, a ještě jsem pak reagoval na ty tvoje písemné projevy :wink:
Je to úplně v pohodě, nic se neděje!
Tak ať Ti auto dobře jezdí a měj se dobře! 8)
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

will.26

#11 Příspěvek od will.26 » 05 lis 2009 06:57

TomBa píše:
Tak tedy:

to je jenom bledá závist.....bo ja sem ostravak a tak švarně po našemu mluviť něumím :mrgreen:

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od erik » 05 lis 2009 08:32

TomBa píše:
Tak tedy:

Ja su spokojene...

Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity. :Pohoda:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#13 Příspěvek od Acon » 05 lis 2009 12:28

myslím, že by celkom stačilo, keby mali bydlisko všetci uverejnené v profile a to sa potom auto zobrazuje pod nickom. V podpise potom stačí uverejniť t.č. a prípadný záujemca si to ľahko nájde aj bez vyhladávača. Ja sa napr. pred vianocami chystám do Modrejovic pre šteňa a ako bežný prispievateľ už viem na koho si mám zobrať číslo ak by som potreboval pomoc. Je dobré, hlavne ak máte LR, vedieť, že po ceste sú ochotný ľudia. :wink:

Možno by bolo fajn, keby v obsahu fóra existovala kolonka "predstavenie členov" kde by každý, kto nemá problém zverejniť info o sebe, založil vlákno napr. Acon-Nitra SK a každý by vedel, že ak pôjde tým smerom tak má zmysel poznačiť si kontakt,ktorý nájde aj s inými info v jeho vlákne. Lebo človek nikdy nevie. A nemusí dôjsť hneď k poruche. Je x príčin kedy poteší pomoc.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MOPADŽI » 05 lis 2009 15:58

Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity. :Pohoda:[/quote]

Tak to určitě myslíš mně, viď eriku :ty jeden...:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

mrož

#15 Příspěvek od mrož » 05 lis 2009 16:38

MOPADŽI píše:Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity. :Pohoda:

Tak to určitě myslíš mně, viď eriku :ty jeden...:[/quote]

Joooo :) , teď jsi na sebe něco prozradil Mopadži. Takže vím , jestli Land Jirka vomarodí , pak mě máš pečenýho vařenýho u sebe a budeš radit !!!
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Luboš M. » 05 lis 2009 16:42

Erik:Ja su spokojene...

Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity.

V Plzni se nic neprzníííííí :lol:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

mrož

#17 Příspěvek od mrož » 05 lis 2009 16:44

Tak jsem si teda upravil bydliště :Sorry: :)
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.

erik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od erik » 05 lis 2009 17:06

Luboš M. píše:Erik:Ja su spokojene...

Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity.

V Plzni se nic neprzníííííí :lol:
Ha. Lubosu..
To mne nerikej.
Dal jsem memu znamemu Defika, aby ho zavezl Drahosovi a on si mel vyzvednout svuj... a u Plzne ho splznil.
V kyjove mu vyvrela voda a u Plzne /450 km/ , splznil motor. :hmm:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,

erik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od erik » 05 lis 2009 17:11

MOPADŽI píše:Mne taky nekdy vrzou zuby, co pisou ,nekteri. Ale zrovna ti, kteri tu cestinu nevedomky plzni, tak patri k nejvetsim odbornikum tohoto fora. A tim padem poklady teto komunity. :Pohoda:

Tak to určitě myslíš mně, viď eriku :ty jeden...:[/quote]

Pise se .. urcite myslys mě...... a treba dalsi chytak.... dal to mně..
toš tak to vidíme češtinu my. Slováci... :D

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od eliott » 05 lis 2009 19:49

Luboš M. píše:V Plzni se nic neprzníííííí :lol:
Jooo? A co ty ''kampa deš?, kdepa si byl'' atd :mrgreen:
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Odpovědět