Kytičky
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Kytičky
Ahoj,
mám takovej trošku neobvyklej problém a snad v tom nejsem sám. V zadním šoupacim okně se mi rodí novej život...něco jako žabinec. Je to ve spodní části kde po umytí zůstaává voda a taky pod gumou na zadních dveřích - ta nepohyblivá část okna. Přemejšlim co na to, resp. jestli třeba savem nezničim lak nebo těsnění. Řešili jste to už někdo?
Dík.
I.
mám takovej trošku neobvyklej problém a snad v tom nejsem sám. V zadním šoupacim okně se mi rodí novej život...něco jako žabinec. Je to ve spodní části kde po umytí zůstaává voda a taky pod gumou na zadních dveřích - ta nepohyblivá část okna. Přemejšlim co na to, resp. jestli třeba savem nezničim lak nebo těsnění. Řešili jste to už někdo?
Dík.
I.
Re: Kytičky
savem neznicis ani lak ani tesneni...
ale za cas se ti tam zas neco utvori...
ale za cas se ti tam zas neco utvori...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Ivane já osobně budu dávat pevná okna. v zimě to na každým drnčí a teče tam. Nalepit a je pohoda.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě zajímá. Dá se sehnat kit, nebo si to budeš dělat sám?
-
- Kontaktovat uživatele:
Budu to asi dělat sám ale dělá to eliott, mopadži to má vyřešené určitě to sem napíše.IvanM píše:Tak to mě zajímá. Dá se sehnat kit, nebo si to budeš dělat sám?
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dělal mně to eliott.
Jinak má několik párů těch posuvných oken, tak mu napiš, on z nich vypárá ty posuvná skla, ve sklenářství nechá uříznout jednodílná z auto skla s razítkem, takže i po stránce bezpešnosti je to ok. Potom je nalepí do těch volných rámečků. Až to zaschne, zavolá ti, dojedeš a na počkání ti z auta vypářou ty "stará" a nanýtují nová. Záležitost 2-3hodin.
Jelikož si to už natrénoval na mém oři, na tvém autě to bude trvat, jenom jedno vypití kavy
Sorry Patriku
Jinak má několik párů těch posuvných oken, tak mu napiš, on z nich vypárá ty posuvná skla, ve sklenářství nechá uříznout jednodílná z auto skla s razítkem, takže i po stránce bezpešnosti je to ok. Potom je nalepí do těch volných rámečků. Až to zaschne, zavolá ti, dojedeš a na počkání ti z auta vypářou ty "stará" a nanýtují nová. Záležitost 2-3hodin.
Jelikož si to už natrénoval na mém oři, na tvém autě to bude trvat, jenom jedno vypití kavy

Sorry Patriku

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
U novějších Defú je to problem , musíš vyndat plechový rámeček co v něm je okno a ten je nalepený zvenku na karosérii.
Už jsem to zkoušel běhal jsem kolem toho půl hodiny, vrážel jsem tam různé klínky, šroubováky ale rámeček se ani nehnul.
Už jsem to zkoušel běhal jsem kolem toho půl hodiny, vrážel jsem tam různé klínky, šroubováky ale rámeček se ani nehnul.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Není to "jenom" na oboustranné lepící pásce ?
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
-
- Kontaktovat uživatele:
Jardo ty jse měl ten starší model, ten je pouze nacvaknutý a pod plastem jsou nýty.MOPADŽI píše:Není to "jenom" na oboustranné lepící pásce ?
Třeba se nám Eliott rozepíše a poradí

- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
To je možný ale drží to fest.MOPADŽI píše:Není to "jenom" na oboustranné lepící pásce ?
Jediný co mě napadlo, nějak to obříznout nožem aby to povolilo ale asi se poškodí lak na karoserii.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud je to na lepící pásce, tak by to možná mohl jít odříznou strunou? Ta by neměla poškodit lak.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Mám tady jednoho nováho Defíka na pokusy, tak na to kouknu, jinak jde dát starší okno do novějšího, akorát se musí trochu probrousit díra v panelu karosérie.
...další důkaz, že čím mladší, tím větčí vopruz něco vyřešit
...další důkaz, že čím mladší, tím větčí vopruz něco vyřešit

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak dej vědět, to dělený okno je fakt nesmysl a drží se v tom strašně bordelu...to byl zas nápad. Já mám 2002 takže to asi bude to novější takže na <I>