A bude hůř - ochranne ramy
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
A bude hůř - ochranne ramy
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Re: A bude hůř
...ted jsem na to koukal
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Re: A bude hůř
No nejak to nema zpetnou platnost takze nase auta s plechovymi odrazedly na chodce jsou v pohode...
a kdyz si vemu novy - tak trebas traverza co ma D3 pod naraznikem vydrzi myslim stejne jako pevnostak, akorat se ti muze rozbit ten lakovanej plastik kterym je prikryta 

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Re: A bude hůř - ochranne ramy
no to je v pr....,zajimavé že jsem prošel přihlašením a technickou ale rám nemám zapsaný v TP,tak jsem z toho zmatený......to ho budu muset sundat? 

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
pánové zakládáte duplicitní vlákna
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=7&t=8323
admin nebude mít radost

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=7&t=8323
admin nebude mít radost

já ten rám kdyžtak za dobrou cenu koupím, mám ho v TPno to je v pr....,zajimavé že jsem prošel přihlašením a technickou ale rám nemám zapsaný v TP,tak jsem z toho zmatený......to ho budu muset sundat?

a aby toho nebylo málo
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =13&t=8341

V článku je hezká věta:
Nové nařízení ukládá, aby všechny součásti vozidla, na něž může chodec při srážce narazit, byly pokud možno měkké.
To jako myslí celou přední část auta? Od nárazníku nahoru je celá maska se světly i horní kapota a nakonec i čelní sklo zóna, na kterou může narazit (vletět) chodec....To má být všechno z gumy?
No a kdyby byl chodec nepozorný, může narazit i do bočních dveří.....
Nové nařízení ukládá, aby všechny součásti vozidla, na něž může chodec při srážce narazit, byly pokud možno měkké.
To jako myslí celou přední část auta? Od nárazníku nahoru je celá maska se světly i horní kapota a nakonec i čelní sklo zóna, na kterou může narazit (vletět) chodec....To má být všechno z gumy?

No a kdyby byl chodec nepozorný, může narazit i do bočních dveří.....

Discovery je životní styl.

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
-
a aby toho nebylo malo tak sem vycetl na nemeckem LR foru a take v nemeckem offroad casaku ze od rijna tohoto roku je v nemecku ZAKAZ POUZIVANI MT GUM NA SILNICI
. Je to take narizeni EU takze se da cekat ze to bude brzo i u nas! Oduvodnili to ze jsou hlucne pro okoli
Jo a max šiřka kol pro offroady ma byt 215mm.
Nemci uz to na forech řesi a vetsina na to kasle ale pry je to normalne na pokutu.
Uzasna EU, zachvili nam budou diktovat jake mame jist banany.
Takze nas ceka terenak bez zahradky,snorlu,pridavnych svetel, navijaku a na galuskach,no a to nemluvim co vymysli za omezeni pro Euro 2 ... hlavne ze u nas jezdi milion padesat let starych tatrovek, liazek a avii . V evr. komisi nemaji asi moc radi offroady. Sem zvedav az se to stema MTckama dostane k nam, jak to budou resit u nakladaku,hasicu, zachranaru atd.. . ach jo same lepsi zpravy

Nemci uz to na forech řesi a vetsina na to kasle ale pry je to normalne na pokutu.
Takze nas ceka terenak bez zahradky,snorlu,pridavnych svetel, navijaku a na galuskach,no a to nemluvim co vymysli za omezeni pro Euro 2 ... hlavne ze u nas jezdi milion padesat let starych tatrovek, liazek a avii . V evr. komisi nemaji asi moc radi offroady. Sem zvedav az se to stema MTckama dostane k nam, jak to budou resit u nakladaku,hasicu, zachranaru atd.. . ach jo same lepsi zpravy
Doufejme, že se to bude týkat jen nových aut, TP snad platí, i když ................u nás je možné všechno. Abychom nebyli papežštější než papež...
Discovery je životní styl.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Nebudeme kupovat gumy kde je na bočnici napsané MT, ale pneumatiky s třeba Mud Terrain, nebo Extreme Mud
. Já vím že je to to samé, ale ví to taky policista...
A rozměry značené v palcích, ideálně nějaké 35x12,5...

A rozměry značené v palcích, ideálně nějaké 35x12,5...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
erik DISCOVERY ES píše:a aby toho nebylo malo tak sem vycetl na nemeckem LR foru a take v nemeckem offroad casaku ze od rijna tohoto roku je v nemecku ZAKAZ POUZIVANI MT GUM NA SILNICI. Je to take narizeni EU takze se da cekat ze to bude brzo i u nas! Oduvodnili to ze jsou hlucne pro okoli
U nás je to prý už v zákoně který platí od 1.10.09 taky. Zákaz MT gum. Jenom nikdo z nás ty novelizace zákonů nečte takže to nevíme.

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jako kdybych to věděl a odolal nákupu ARB předního nárazníku na D III
Eště sundar zahrádku a snorchel a zadní žebřík a dát menší kola jó a přídavný světla a je to podle vyhlášky
Naviják tam nechám,bo vypadá hodně měkký , vlastně není vidět a co oko nevidí.....
A chodci padnou do měkkého.......
Kdo todle vymyslel
Nebylo by jednodušší,aby chodci dávali pozor na silnici 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
by mě teda zajímalo kdo mě prásknul?papavel.k píše:jste si to duplicitní vlákno sulcovali ve free....jsem si všim před časem will.26 že jsi pořídil další dítě
![]()

Tak jsem to hledal, ale nikde se v té novele o MT pneu nepíše, ale to neznamená, že nás EU "nepohltí"Sláma Karel píše:erik DISCOVERY ES píše:a aby toho nebylo malo tak sem vycetl na nemeckem LR foru a take v nemeckem offroad casaku ze od rijna tohoto roku je v nemecku ZAKAZ POUZIVANI MT GUM NA SILNICI. Je to take narizeni EU takze se da cekat ze to bude brzo i u nas! Oduvodnili to ze jsou hlucne pro okoli
U nás je to prý už v zákoně který platí od 1.10.09 taky. Zákaz MT gum. Jenom nikdo z nás ty novelizace zákonů nečte takže to nevíme.![]()
K

Prodám MT-cka, zn. LEVNE
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
kto daruje MTečka? značka - aj s dovozomStavros píše:Prodám MT-cka, zn. LEVNE
niekde som čítal o deformačných zónach zohľadňujúcich chodcov. Tak isto crash testy. Je to celkom veda a naozaj účinná. Off je z tohoto hľadiska absolútne nešťastné auto, ale nemôžu mať všetky autá čumák ako renault laguna. Ten môj pogumovaný rám mi už prischne. A to už som smeroval k výmene na pevnosťák a pod.
Celé to len jedna z mnohých jóboviek, zvestujúcich zánik krásnych áut.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
RudaK píše:Jako kdybych to věděl a odolal nákupu ARB předního nárazníku na D IIIEště sundar zahrádku a snorchel a zadní žebřík a dát menší kola jó a přídavný světla a je to podle vyhlášky
![]()
Naviják tam nechám,bo vypadá hodně měkký , vlastně není vidět a co oko nevidí.....
A chodci padnou do měkkého.......
Kdo todle vymyslel
Nebylo by jednodušší,aby chodci dávali pozor na silnici
Beru zpět ......

1. Přídavné světlomety = homologované
2.Snorchel = homologovaný
3.Zahrádka G4 = homologovaná
4. Zadní žebřík = homologovaný
5. Kola elektrony = homologované
Já vlastně nic nehomologovaného na D III nepořídil !!!!!!!!! ( vše je montováno dle výrobce a ve značkovém servise,krom zahrádky,ale ta se jen namontuje bez úprav )

Tak že " NO PROBLEM "
Tuningářům zdar ( naviják není vidět

No a že jezdím s D III denně,tak nemám žádnou obavu

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Safraporte píše:K pneumatikám jen toto http://ekonomika.ihned.cz/c1-39201600-p ... opska-unie
http://www.euroskop.cz/13/11637/clanek/ ... h-vozidel/
Predpokladam ze za par let budu mit na horaku gumy, ktery nerusej zvirata v lese a ja nespalim tolik kalorii