disco 3 dveř - 5dveř
Moderátor: Miky_CZ
disco 3 dveř - 5dveř
včera jsem měl docela vášnivou debatu o nastupování do 3 dveř. discovery. můžete se někdo vyjádřit kdo ji máte? jsem zastáncem toho názoru že 3dveřové provedení je hooodně nepovedené a při nastupování na zadní sedadla musí být člověk akrobat, protože dveře jsou úzké. kamarád mi tvrdil, že to až takový problém není. je pravda že osobně to vyzkoušené nemám. teda mám, jen ne u disco, ale u opel calibra, tam jsou široký dveře a stejně to nastupování není nic pro obyčejného pohodlného človíčka. nebo kdyby jste věděli o nějakém videu kde je vidět jak se do toho leze.......... 

- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
Re: disco 3 dveř - 5dveř
Uplne idealne pri tom je, ked najprv posunies celu sedacku dopredu a az potom odklapas. Takymto postupom nastupim bez problemov aj ja, 187 CM, 128 kg.
je pravda, ze sa ukazali lenivi anglicania, ved naco robit sirsie dvere, ked uz mame jedny vyrobene...

je pravda, ze sa ukazali lenivi anglicania, ved naco robit sirsie dvere, ked uz mame jedny vyrobene...

Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jde to dost blbě, obvzvlášť na zvedlým autě. Ale furt lepší nastoupit dozadu, než jít pěšky.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
k tomu není co dodatLand Jirka píše:Jde to dost blbě, obvzvlášť na zvedlým autě. Ale furt lepší nastoupit dozadu, než jít pěšky.

- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
jako první auto mám sníženou třídvéřovou Audi A3 a odvozil jsem s tím autem celou kámošovu svatbu včetně všech babiček a dědečků o holích, by jste koukali, co lidi dokážou, jen aby se svezli, jedna babička o berlích naprosto neochvějně nastoupila dozadu tak rychle, že jsem ani nestačil pomalu držet berle. 

bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
Mám třídvéřové D.I, ale dozadu jsem lezl jen proto, abych si to posezení vychutnal. Kámoška říkala, že se tam dá i ležet
Každopádně, nikomu ji nepůjčuju (D.I) a tak vzadu nesedím...
Ale je fakt, že se tam leze blbě, na to jsem zas moc pohodlný, abych posunoval sedáky, když jsem tam dozadu lezl. Přední sedák se sklopí vpřed, sluneční clona vychází tak akorát, musí se přidržet sklopená.
Na druhou stranu, u třídvéřáku když sklopíš sedáky vpřed (u pěti nejde), tak je tam místo jak v obýváku.
Nikdy jsem nechtěl třídvéřák, ale tento byl k mání, pěti by byla už pryč (kdybych počkal, sehnal bych i pěti...), je to míň pohodlné. Ale na druhou stranu jezdím většinou sám, někdy ve dvou, dcera s námi moc nejezdí, má svého řidiče, a tak nám to vlastně vyhovuje.

Každopádně, nikomu ji nepůjčuju (D.I) a tak vzadu nesedím...

Ale je fakt, že se tam leze blbě, na to jsem zas moc pohodlný, abych posunoval sedáky, když jsem tam dozadu lezl. Přední sedák se sklopí vpřed, sluneční clona vychází tak akorát, musí se přidržet sklopená.
Na druhou stranu, u třídvéřáku když sklopíš sedáky vpřed (u pěti nejde), tak je tam místo jak v obýváku.
Nikdy jsem nechtěl třídvéřák, ale tento byl k mání, pěti by byla už pryč (kdybych počkal, sehnal bych i pěti...), je to míň pohodlné. Ale na druhou stranu jezdím většinou sám, někdy ve dvou, dcera s námi moc nejezdí, má svého řidiče, a tak nám to vlastně vyhovuje.

Discovery je životní styl.