Jaké máte zkušenosti s AUTO JASE ???
Moderátor: Miky_CZ
Jaké máte zkušenosti s AUTO JASE ???
zajímalo by mě jaké tam maj vozy a tak ..... dík
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Jaké máte zkušenosti s AUTO JASE ???
Dej si do vyhledávače JASE a jsou tu už alespoň dvě témata kde se o nich psalo. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Pořídil jsem v Auto Jase Discovery II automat. Velmi slušné jednání, ochota.
Zatím naprostá spokojenost.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Já tam taky kupoval auto.Dohoda a ochota byla v pohodě.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...zeptejte se Jaryse jakou ma zkusenost ,prodavat auta a menit olej asi umi kde kdo.A proc vsichni kdo z nich byli uneseni uz servisujou jinde
Honza

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
pokud je to reakce na muj koment, tak v mem pripade duvodem je vzdalenost. Z Auto Jase mi doporucili blizsi servis ve Smecne ...Jenda píše:...zeptejte se Jaryse jakou ma zkusenost ,prodavat auta a menit olej asi umi kde kdo.A proc vsichni kdo z nich byli uneseni uz servisujou jinde![]()
Honza
Moje zkusenosti s Auto Jase jsou jednoznacne pozitivni.
Doporucuji.
Auto mám odjinud, servisuju v JASE a zatím převažují pozitiva. Něco negativního by se v minulosti našlo (což asi i leckde jinde), ale na pranýřování bych to neviděl. Krom toho mám servis 300m od baráku.
Celkové hodnocení 80%

Celkové hodnocení 80%
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Komunikace ohledně doplňků a dílů na 1., ochota na 1.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Chtěl jsem od nich kupovat auto, na první pohled solidní profesionální firma, postupně jsem se ale začal cítit jak v áčkách a dal jsem od toho ruce pryč. Bezvadné anoncované auto bylo najednou po příjezdu o DPH dražší (prý omyl), nebourané auto bylo najednou malinko ťuklé, vystřelený airbag měl jen chybnou kontrolku. Auto je tak dobré, že si ho vlastně dovezli pro sebe, ale z nějakého důvodu si to rozmysleli. Zkrátka, jen jsem se utvrdil, že kupovat auta v českých bazarech je hazard, v Auto-Jase nevyjímaje. Z jejich jednání mám spíš pocit, že obohacení na úkor blba považují za dobrý obchod.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
z jejich jednani po telefonu a mailu mi pripadali v pohode, mimochodem ted delam v ackach a to co se deje tam radsi nebudu komentovat to je na dlouhou debatuMarekD píše:Chtěl jsem od nich kupovat auto, na první pohled solidní profesionální firma, postupně jsem se ale začal cítit jak v áčkách a dal jsem od toho ruce pryč. Bezvadné anoncované auto bylo najednou po příjezdu o DPH dražší (prý omyl), nebourané auto bylo najednou malinko ťuklé, vystřelený airbag měl jen chybnou kontrolku. Auto je tak dobré, že si ho vlastně dovezli pro sebe, ale z nějakého důvodu si to rozmysleli. Zkrátka, jen jsem se utvrdil, že kupovat auta v českých bazarech je hazard, v Auto-Jase nevyjímaje. Z jejich jednání mám spíš pocit, že obohacení na úkor blba považují za dobrý obchod.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
- auto: 1x DII 1xDI 300tdi
- beny
- tel.: 605905452
- auto: Defender 110
Já mám s AUTO JASE také docela dobrou zkušenost, mám od nich Defíka TDi. Do první větší opravy najeto 40 tis. (za cca rok). Považuji to za jednu neschůdnějších cest k získání auta LR. Samozřejmě to předpokládá další investice, ale to je snad každému jasné. Do zaplacení zálohy mě nebrali vážně (trochu mě rozhodilo posílat 100 tis. na číslo účtu napsané na papírku), ale pak všechno proběhlo v pohodě. Stavěl jsem se tam po půl roce při vyjížďce a ještě si mě pamatovali a pokecali jsme.
Defender 110, 300 Tdi, auto pro svižné, pohodlné a dlouhé jízdy. http://www.kopane-studny.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja tam akorat myju auta, pro studenta je to luxusni brigada, 80 na hodinu ti v ostrave nikde nedaji a mam volno na zkousky kdy chcumyslivec DII píše:no Miky
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
S AUTO-JASE, zatím spokojenost mám od nich Defa TD5, Dali mi za půlku ceny gumy a slíbili pevnostní prahy, zejtra snad přídou(konečně, prej se spozdila výroba, ale nevadí) Mám přes ně i Mangels disky taky pohoda, já bych doporučil ručitě v Čechách zatím nejlepší co sem ohledně Off roadů viděl.
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
Pokračuju v hodnocení Auto-Jase a LR Discovery II automat s odstupem 7 měsíců od zakoupení:tiny píše:Pořídil jsem v Auto Jase Discovery II automat. Velmi slušné jednání, ochota.
Discoveru jsem koupil v březnu 2002. Nebyla zrovna nejlevnější, ale byla mimořádně zachovalá a dobře vybavená. Včetně přídavného topení Webasto. Auto mělo nové oleje a filtry.
Závady:
- Při testovací jízdě zlobila baterie, dostal jsem novou.
- Druhý den po dodání auta domů selhaly zadní měchy... Po telefonickém dohovoru mi další den dorazil balík s novými pružinami, měchy už jsem nechtěl. Nové pružiny uhradilo Auto-Jase.
- Později v létě jsem zjistil, že nedrží klimatizace - prasklou trubku našel a opravil místní mechanik.
- Další problém až celkem nedávno na podzim: klíček se pořád častěji zasekával ve spínací skříňce. Pročesal jsem anglická fóra a zjistil pár triků, jak ho pokaždé uvolnit. Ale nakonec opět zakročil místní šikovný mechanik. Zámek rozebral, vyčištil a vyléčil.
- Poslední závadou byl lehce odřenej přední nárazník při pokusu o otočení v úzké uličce - furt nemám odhad. Škrábanec jsem opravil sám. Barvou na Octavii - je nachlup stejná.
To auto je SUPER! Vřele doporučuju!
-------------------------------------------------------
Pokud mám hodnotit prodejce, tak si žádná negativa nevybavuju.
Vlastně omyl!
Jeden docela závažný nedostatek jsem u Auto Jase zjistil: Jsou od nás šíleně daleko!
V pondělí jsem si od tamtud odvezl opravené auto, bylo potřeba rozhodit převodovku a vyměnit hlavní ložisko a synchrony (tento problém: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =6&t=11436" onclick="window.open(this.href);return false; ). Zatím jsem spokojen, auto jede jak má, cena nebyla likvidační a p.Vlasák se tomu věnoval promptně hned jak dorazily díly z UK a za 3 dny jsem jezdil. Dokonce když se zkraje po rozborce zjistilo, že se na díly bude 14 dní čekat, mi nabídl půjčení jiný převodovky abych mohl jezdit. Mám servis 300m od baráku, takže to je samozřejmě ohromný plus který by smazalo i drobnej mínus. Ale zatím vítězí ty plusy. Takže
.

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Já u nich také kupoval svou DII a jednání i chování bylo naprosto normální.Vůbec bych z toho neměl strach.Auto jsem si mohl perfektně prolézt a vyzkoušet dle libosti.Takže já dávám také za 1.
Rozhodně nedoporučuji, koupil jsem tam Free2, dovoz z německa v březnu 2015, pry najeto 161000km dnes jsem byl ve značkovém servisu LR tj.17.7.2017 auto bylo na poslední svolávačce v německu 2013 a najeto mělo tenkrát 177000km. Takže počítám cca 40-50000km stočených. Bourané pravé přední dveře, diagnostika ukázala i machinace s airbagy a kdo ví co ještě stím dělali. S autem jsem najezdil cca 25000km a jenom do toho sypu peníze, haldex zaseklé čerpadlo+ ložiska v zadním diferáku kaput, opraveno,ruční brzda po 3.měs od koupě nefunkční. Teče olej kolem cooleru, swirl klapky v sání byly taky zaseklé- kaput.vyměněný. Moje chyba, auto jsem tam koupil naposledy. Příště jedu do značkového servisu na prohlídku, radši si to zaplatím, než něco koupím.
S bazarem zkušenosti nemám, ale jezdím servisovat do Štikova. Naprosto v pohodě.Pan Vlasák umí. Je to mechanik,ne měnič. Ceny taky OK.