Servis pro pražáky
Moderátor: Miky_CZ
- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Servis pro pražáky
Jelikož je v Praze a okolí problém sehnat někoho na servis našich miláčků, napadlo mě se zeptat u mého zákazníka, nebyli by ochotní se o nás postarat. Setkal jsem se se vstřícnou odpovědí. Jedná se o značkový servis (Fiat, Alfa Romeo, Lancia) Imofa. S panem majitelem se znám řadu let, své auta u nich servisuji také dlouho a s jejich prací jsem byl doposud spokojený. Na to, že to je značkový servis, mají celkem rozumné ceny a myslím, že pro členy fóra bych dojednal i nějakou slevu. Z počátku by šlo asi o základní úkony, ale pokud by se to časem osvědčilo, možná by byli přístupní k zakoupení diagnostiky. Co vy na to?
Land Rover 90
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Re: Servis pro pražáky
Za mne jednoznačne radost na tváři
, už i proto že otec koupil minulý týden Pandu 4*4 takže bychom navštěvovali jednoho kováře 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
tak pro pražaky mam dobrou zpravu jelikož sem smolař a u D3 co mam zhruba 10dni se mi rozsvitila palubka jak vanočni stromeček vypustily se měchy přestal ukazovat tachometr prostě skočila do nouzovyho režimu (odešlo čidlo)začal sem v patek dopoledne hledat někoho kdo by mi s tim pomohl a přes několik znamych sem objevil uplně novy servis na LR v Praze a byl sem mile překvapen napichli mě na diagnostiku našli vadny čidlo tak sem se duševně připravil a když mi řekli cenu a kdy to bude malem sem padnul do mdlob radosti čekal sem nějakou palbu a dlouhodoby pohyb mhd či tak něco prostě v utery si ho du vyzvednout a cena velmi solidni majitelem je byvaly technik z byvaleho autorizovaneho servisu takže kdo by měl zajem najdete ho v praze kousek od palmovky v ulici Ke Kouli byvale auto kern neopsal sem si telefon ale až si tam pro to pujdu tak to napravim a podělim se :.-))
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No mě to jezdí bez problémů
Co vy s tí děláte ......

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Rudo abys to nezakřikl... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- RudaK
PavelU píše:Rudo abys to nezakřikl...
No uvidíme,ale jak se říká " Závady nechodí po horách,ale po autech " Tak stát se může cokoli .....

Přinejhorším se budu muset obětovat a vzít tu D IV - superelektróónku ( s couvacíma kamerama

ja doufam ze tohle je posledni co se mi s tim stalo kdyz sem to uvidel jak se to rozsvitilo a vyfouklo tak sem byl zralej na chocholouškaRudaK píše:No mě to jezdí bez problémůCo vy s tí děláte ......
![]()

- RudaK
lojzabobr píše:ja doufam ze tohle je posledni co se mi s tim stalo kdyz sem to uvidel jak se to rozsvitilo a vyfouklo tak sem byl zralej na chocholouškaRudaK píše:No mě to jezdí bez problémůCo vy s tí děláte ......
![]()
ten autak je jak novej akorat chvilku nejezdil tak asi zajdu do kostela se svíčkou pro jistotu
)))
Jasně že bude fungovat

Ale to přijde na všechny auta,tak co bych se nervoval