Jéžišek mi zase nenadělil Defendra
Jéžišek mi zase nenadělil Defendra
.. tak mi Jéžišek zase a opět nenadělil Defendra. Mám teda nehoráznou smůlu. Asi jsem zlobil.
Libor

můj Defender se jmenoval definka
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Jéžišek mi zase nenadělil Defendra
a mi joooo modreho aji s majackem akorat 1:24
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
To víš, je třeba jít tomu štěstíčku trochu naprotiLiboslav píše:.. tak mi Jéžišek zase a opět nenadělil Defendra. Mám teda nehoráznou smůlu. Asi jsem zlobil.Libor

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Voni si jako ty lidi myslej, ze se snad ty Defendry udelaj sami...je potreba poslat Jeziskovi ty noticky a trochu to vosetrit 

eliott píše:To víš, je třeba jít tomu štěstíčku trochu naprotiLiboslav píše:.. tak mi Jéžišek zase a opět nenadělil Defendra. Mám teda nehoráznou smůlu. Asi jsem zlobil.Libor
Disco I Modroush - holátko
Ale jinak Definku uz jsem v Jicine mockrat obdivoval
Je to fesanda.

Liboslav píše:.. tak mi Jéžišek zase a opět nenadělil Defendra. Mám teda nehoráznou smůlu. Asi jsem zlobil.Libor
Disco I Modroush - holátko
.. no ona definka už v Jičíně nestojí. Já ji pitomec prodal, myslel jsem, že mi ten obnos nějak pomůže v dostavbě baráčku. No, moc to nepomohlo a teď teskním a soužím se a doufám, že ekokrize brzy skončí a já si zase nějakou zánovní definku, fešandu pořídím. Proto ten slabomyslný povzdech o vánočním dárku. Libor 

můj Defender se jmenoval definka
No musim povedat ze ja som asi posluchal a bol mi nadeleny defik

já poslouchal taky a zustal mě jen samík

mercedes 124 -suzuki samurai
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ale slíbil jsi, že do Defa půjdešdrapak píše:já poslouchal taky a zustal mě jen samík![]()

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu