Moderátor: Miky_CZ
Ty AT jsem přestal zvažovat , někdo tady psal že na sněhu jsou v pr..... ty GY jsou celoroční.RudaK píše:Já mám na D III BF Goodrich AT 32" a nehučí . Rozměr na D II nevím,ale kamarád jezdí taky AT 32" a pohoda,akorát tam má 2" lift asi tak.
lachimichal píše:Ty AT jsem přestal zvažovat , někdo tady psal že na sněhu jsou v pr..... ty GY jsou celoroční.RudaK píše:Já mám na D III BF Goodrich AT 32" a nehučí . Rozměr na D II nevím,ale kamarád jezdí taky AT 32" a pohoda,akorát tam má 2" lift asi tak.
lachimichal píše:Nejsem odborník a možná se pletu ale myslel jsem že to AT znamená v překladu něco jako "všechny tratě" což neurčuje ani letní ani zimní pneu. Ty GY jsou uplácaný z nějaký směsy vhodný pro celoroční teplotní rozsah. Možná kecam tak se omlouvam! Rád si to necham vysvětlit.
Tak to abych dal auto do depozita ať neplatim zbytečně pojistkuStavros píše:presne tak, to je 25 tis. za gumy, pokud se teda nebojis, tak kup ty AT-cka. Jde jen o snih a naledi, pokud bude, tak nikam nepojedes, no.
Je mi jasné že každý kompromis má své mouchy ale když už tam jednou výrobce udává M+S tak snad musí splňovat nějaké normy? Ty už jsi je někdy jezdil?Tonny píše:to že jsou universální znamená že je na nich napsáno M+S....tzn. že se považují za pneu které je možno používat pro zimní provoz a papírově se považují za zimní výbavu..... ale v praxi ti na sněhu stejně fungujou jen opravdové zimáky... na "universálech" jsem si dal nedávno málem pěkně na držku...![]()
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=6&t=7985