Hovez píše:Kolejničky do střechy B of B Cars Ostrava (dealer LR a Jag) za 8 600,-
Když já potřebuju zimní v rozměru 235/70 R17 co je v techničáku, ať pak mám alespoň jednu sadu kol dobrou na technickou. Letní mám LongTraily 245/65/17 a to by se u nás na STK nelíbilo
Kdyby někdo věděl o nějakých za fajn cenu tak dejte vědět

Ja bych se na technickou vy...kaslal. Urcite je nebude zajimat rozmer gum na D3...
Bo tam ty 32 vlezou a nevypadaji podezrele...
urcite ty 235/70 R17 jsou tam male a uz 235/75 R17 jsou lepsi...
/Urcite je nebude zajimat rozmer gum na D3./ tak pro zajimavost... Na STK mne u noveho auta merili splodiny a kdyz jsem jim to rozmlouval, ze v zarucni smlouve mam napsano, ze otacky motoru nemohou prekrocit...XY... , tak mne udelali 3 pokusy pri max. otackach z leveho vyfuku a pak z praveho dalsi 3. A to i pres muj protest a upozorneni,ze vyfuky jsou spojene....
...pak zjistili, ze brzdovy pedal je ovladany elektronicky/ bo co se ho dotkl jen prstem, tak mu to prisroj vzal.../ a to je tez zakazane, bo je povolene jen mechanicky prenos....
... atak jsem si vzpomnel na story na STK, kterou jsem mel pri S 110R cope 1976....
technik si mne zavolal pod auto a hlasite sustil. Toto je co

a toto co

a ja vytahl petikilo z naprsni kapsy a tiseji se ho zeptal.. A toto je co

...a On.... to je v poradku

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu