tak toto je moj milasik:
dodává je land rover jako alternativu na nového defíka a laciné nejsoumerlin píše:krásný..., co to je za výrobce a cena?
mam ho zatial na prevoznych znackach....Miky_CZ píše:jenom dotaz, proc mas vepredu ctvercovou znacku?
Luboš M. píše:Jo jo je pěkný, něco mi připomíná![]()
Co takhle nějaký pořádný pneu a lift a podložky pod disty a zahrádku a ...........další a další![]()
![]()
![]()
Sorry, zase mám před sebou pole neoraný
Až bude víc času a nepotřeboval bys nějaký čas auto tak klidně. Mám teť rozdělané 3 auta, které musím nejdřív dokončit.moon13 píše:Luboš M. píše:Jo jo je pěkný, něco mi připomíná![]()
Co takhle nějaký pořádný pneu a lift a podložky pod disty a zahrádku a ...........další a další![]()
![]()
![]()
Sorry, zase mám před sebou pole neoranýže bych ti dovezl toho Frílendra?!
![]()
A jaký to jsou auta? Jako auta co děláš pro někoho nebo zase připravuješ nějakou specialitku?Luboš M. píše:Až bude víc času a nepotřeboval bys nějaký čas auto tak klidně. Mám teť rozdělané 3 auta, které musím nejdřív dokončit.
Žádnou specialitu, takovejch tady jezdímoon13 píše:A jaký to jsou auta? Jako auta co děláš pro někoho nebo zase připravuješ nějakou specialitku?Luboš M. píše:Až bude víc času a nepotřeboval bys nějaký čas auto tak klidně. Mám teť rozdělané 3 auta, které musím nejdřív dokončit.
.... a dál?Luboš M. píše:1x GWagen - subdodavatelsky vyrábíme spoustu věcí, spoustu železa a nakonec větší nádrž (až bude tak fotky přidám) 1x svého ex-nového defíka a 1x (07) součesného mého defíka - tam budou doplňky co vyrábím + nějaký podvozek a off kosmetika