Tak dneska ráno sem se chystal do města a ejhle,auto nechtělo chytnou
Motor točil jako čert a nic,ma v moji P38 2.5DSE a to neudelal poprvé,včera to samí a to nechyt ani z kopce a to mam doma pěknej kopec,to že dlouho točí když je teplej sem si zvyk a dočetl sem se že to chce pohnout s čerpadlem mam najeto nějakech 102000 Km
Myslim že to bude žhavičkama,pač když po nějakym trápení nic tak sem mu dal čuchnout eteru tak blafnul hned pomalu na otočení
Tak jekej je váš názor,vidim to na ty žhavičky
Díky za poznatky
Problem s e startem
- Mattyfu
- auto: Discovery III TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s e startem
Ahoj
Na clasicovi jsem měl podobný problém, pomohla výměna žhaviček, nalití adetiva a alpin Diesel, ale i tak to v - 15není zrovna růžové startuji napočtvrté
Na clasicovi jsem měl podobný problém, pomohla výměna žhaviček, nalití adetiva a alpin Diesel, ale i tak to v - 15není zrovna růžové startuji napočtvrté

Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
tak sem vyměnil žhavičky tři byli špatný,dnes du pro baterku,taky už nemůže,ale horší je že sem přišel na to,že mi teče čerpadlo pod vysokotlakou hlavou,to bude asi hlavní důvod špatných startů
- martin85
- tel.: +421918565647
- auto: Range Rover 2.5dse
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam R.R. 2.5 DSE a mam asi podobny problem.rano ked chcem nastartovat,tak toci do nemoty a ked nic,tak ho pustim s kopca ktory mam pri dome a potom cely den je dobre so startovanim.ale dalsi problem mam ten,ze ked stojim na neutraly,tak mi jemne behaju otacky hore dole a ked sa hram s plynom alebo vyradim,alebo preradim,tak tie otacky mi padnu uplne dole a auto zdochne.aj pocas jazdyJura píše:tak sem vyměnil žhavičky tři byli špatný,dnes du pro baterku,taky už nemůže,ale horší je že sem přišel na to,že mi teče čerpadlo pod vysokotlakou hlavou,to bude asi hlavní důvod špatných startů

tak sem včera dal novou baterku amelem mi vyskočil motor z auta a upně jinej start
nová baterka je nová baterka
nová baterka je nová baterka