Moderátor: Rover
Karton je nutnost, jinak se auto za celou cestu treba vubec neohreje. To byl sice spis pripad dnu, kdy bylo treba -10 nebo -15 stupnu, ale ted se to hodilo taky. Topeni diky tomu samozrejme driv funguje a asi by auto i prijemne vytopilo, kdybych porad neluftoval nasedanim a vysedanim s fotakem. Mozna to kazi fotky, ale podle me tohle k tem autum patri. Mozna by kozenkovy radiator muff z Anglie vypadal esteticteji, ale tohle je zadarmo a funguje to asi stejne dobre.tulda píše:Krása, fotky jak na kalendář zimních měsícíců příštího roku.
To neber jako rejpnutí, ale obdiv. Jako vždy na Tvých fotkách, vše jak má být. Jen snad - pořád stejný LR. ...
Je to krasavec, o tom není sporu, ale na tak pěkných fotkách by mu slušel kamarád.
No, vím, zrovna já, kterej má LR jen v hlavě, by si mohl tyhle připomínky nechat v mozku, ale ten mám právě vytěsněnej tím zeleným anglickým nádorem. Tak sory![]()
Jinak koukám, že jezdíš s kartonem, ten ty fotky trošku kazí. Je ten karton nutný ? Je něco stylového ? Jak vůbec chodí Bernie v zimě ? Topí Series dobře ? Chápu, že v pláťáku to teplo asi dlouho nevydrží, ale všeobecně - třeba ve 109 STW 2,25 petrol ,Vy ostatní zkušení je kosa ? Když jede tak to asi všude táhne, to bych bral, ale jde ten ohromnej prostor aspoň trochu vytopit ?
Mám rád zimu víc než léto, snad dokonce i jako řidič /až na tu sůl/ ale se slivovicí za volantem to nejde...i když k pročítání fora nevadí ani ta třetí co si jdu nalejt...
...doufaRover píše:ví (myslím), že je to auto které bude jednou řídit i jeho dcera.
Ta poslední fotka je fakt povedená1960SeriesII píše:...doufaRover píše:ví (myslím), že je to auto které bude jednou řídit i jeho dcera.
Diky za pochvalu. Clovek nemuze mit vsechno - tak aspon poradam sraz, abych obcas mohl fotit i jina auta
když mě ty podfucky v počítači moc nejdou.. snažil jsem se naučit photoshop.... ale jak v tom člověk nedělá pravidelně tak to hned zapomene :-D1960SeriesII píše:Panasonic FZ50 a trochu podfuku v pocitaci
Ještě jednou ti za něj děkuji.Martin T píše:ba že, kolo ohřívač, takhle to vypadá venku z auta, když je to uvnitř, tak to fouká řidičovi na nohy (u left hand drive):