Ahojte neviem ci je to tu spravne riesit, ale chcel som sa len opytat ci mate niekto skusenost s vymenou repro v novom defe akolko by som casom chcel prehodit na nieco kvalitnejsie aj ked viem ze zazraky cakat nemozem. A tak by chcel vediet ake repro tam pasuju, mam na mysli priemer a podobne veci...
Vopred dakujem
REPRO
Re: REPRO
... no neviem ako v novom Defe ale v mojom teda TD5 som to riesil doplnenim vyskovych ( HERTZ ) na pristrojovku. Povodne v pristrojovke su obstojne samozrejme ziadne hifi ( po doplneni zadnych ). Do deliacej priecky som pouzil ovalne trojpasmove ( HERTZ - kedze su pod sedadlami zbytocne trojpasmove ale ked ich mas zadarmo tak neriesis ) a pod zadne sedadla som dal aktivny subwofer ( PIONEER ). Este by to chcelo nad 5dvere dvojicu vyskovych.
Zvuk je celkom dobry aj bez zosilovaca si myslim na moje cestovanie postacujuci.
Zvuk je celkom dobry aj bez zosilovaca si myslim na moje cestovanie postacujuci.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
no ten aktivny subac pod sedackou zadnou by bolo celkom dobre riesenie bo jedne co chyba tymto reprakom co su tam (vysky su na pristrojovke uz od vyroby) su nejake basy inac hraju celkm slusne... ked tak mohol by si hodit nejak foto ako mas ten subac pod sedackou please..
dikes
dikes

... tak aspon nejake foto
- Přílohy
-
- 12022010882.jpg
- (128.22 KiB) Staženo 821 x
-
- 12022010885.jpg
- (81.44 KiB) Staženo 820 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
stejnej problem... treti radio, druhe repraky, a uz ted jeden chrci.... tohle nejak neresimerik píše:![]()
Uz som aj zabudol, ze v Defovi su daake repraky...abych neprehanal. Po jednom zabudnuti zatvorit predne klapky, pak maly brod a voda cez celne sklo , sprcha v kabine , repraky plne vody a radio hralo aj bez tatranky rumunske tanecky ....
.... ALEA IACTA EST