Disco II TD5... aky 2 lift?
Moderátor: Miky_CZ
Disco II TD5... aky 2 lift?
zdravim . mam disco rv.1999 dt5 a je na mechoch . mechy uz su tesne pred smrtou , tak sa rozhodujem pre 2 lift . poradite aky tam je najvhodnejsi . hlavne kde ho kupit. auto sa bude pouzivat na 40% teren 60% cesta . poznamka vpredu bude pevnostny naraznik a navijak. dakujem .patrik
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: disco td5... aky 2 lift?
No asi ty nejtvrdšípatrik píše:zdravim . mam disco rv.1999 dt5 a je na mechoch . mechy uz su tesne pred smrtou , tak sa rozhodujem pre 2 lift . poradite aky tam je najvhodnejsi . hlavne kde ho kupit. auto sa bude pouzivat na 40% teren 60% cesta . poznamka vpredu bude pevnostny naraznik a navijak. dakujem .patrik

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
kto viete aky ten podvozok poradte od dnes je to surne -praskol mi jedem mech
diskoska vyzera ako postrelena
ale hlavne je nepojazdna 

- marcel
- tel.: 0915 833178
- auto: DISCOVERY I
preštuduj si toto
http://www.paddockspares.com/scp/DISCOV ... nsion.html
http://www.paddockspares.com/scp/DISCOV ... nsion.html
marcel ten odkaz je nefunkcny ...uz je to ok ale ja a anglictina 

- marcel
- tel.: 0915 833178
- auto: DISCOVERY I
ten odkaz som kopíroval 2x a neviem prečo ho nechce skopírovať celý
jedna z variant je http://www.offroad4x4.sk/shop.php sídlia v petržalke montujú ironman,ale už to nebude také lacné ako kit z Anglicka.
pozeral som tie kity na paddocku priamo na D2 nie je ani jeden myslim si že sa dá prispôsobiť z D1 ale to ti musí poradiť niekto kto s tým má nejaké skúsenosti.

jedna z variant je http://www.offroad4x4.sk/shop.php sídlia v petržalke montujú ironman,ale už to nebude také lacné ako kit z Anglicka.
pozeral som tie kity na paddocku priamo na D2 nie je ani jeden myslim si že sa dá prispôsobiť z D1 ale to ti musí poradiť niekto kto s tým má nejaké skúsenosti.
orc poznam .ironman som mal na jeepe. pohoda . ale laka ma ta cena v anglicku . a s tym liftom na disco2 nas pravdu ani jeden ale mozno pasuje z 1 ky. uvidime ci napise niekto skusenosti 

tak chlapi . 150 sa vas pozrie na temu a nikto nic nenapise --alebo nikto nic nevie? 

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Mám celej podvozek s tohoto kontaktu rangerover72@seznam.cz a vše OK Miloš IIpatrik píše:tak chlapi . 150 sa vas pozrie na temu a nikto nic nenapise --alebo nikto nic nevie?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
podvozok
milos napis mi na teba tel.cislo cez ss -- mas ho na predaj ?
Uz se to tady myslim resilo, ale nejlepsi podvozek je asi od OME, koupis ho na www.discoparts.com za cca 17000,- bez DPH. Jinak podvozek na miru se da objednat na www.hpsporting.cz Potom existuje jeste ten Ironman, ale lepsi je ten OME.
Z Anglie nic jinyho nedovezes, nic se proste nedela.
Z Anglie nic jinyho nedovezes, nic se proste nedela.
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
... 779 by som radsej kombinoval s 763 ( 777 + 762 a 779 + 763 )jezbera píše:Predpokladam, ze ides menit mechy za pruziny, takze: OME 779 dopredu, OME 762 dozadu, tlmice OME.
Ome kupis na discoparts.com.
... vsetko zalezi od zataze a doplnkov
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
...samozrejme, ze sa robia v roznych dlzkach...ale to zalezi od toho co chces s autom robit...teda upravy a hlavne zatazJarys píše:Ty OME tlumiče a pružiny se asi dělají v různých délkách aby došlo ke zvýšení nebo...? A jak je to pak z křížením a rejdem, zlepší se to taky automaticky nebo se musí ještě nějak upravovat?
...krizenie sa zlepsi
...rejd je zalezitost kolies
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
OME pruziny sa robia v jednom "zvyseni" a to 2" ale vo viacerych roznych predpetiach pre roznu zataz, takze ak pruzina pre velku zataz sa jazdi bez zataze, dosiahnes vacsieho liftu, cca 3" ale otrasne pruzenie, je to tvrde ako konsky povoz, nedoporucujem! Tlmice su dlhsie ako orig. o cca 5 cm.Jarys píše:Ty OME tlumiče a pružiny se asi dělají v různých délkách aby došlo ke zvýšení nebo...? A jak je to pak z křížením a rejdem, zlepší se to taky automaticky nebo se musí ještě nějak upravovat?
Ked mozem porovnat, tak podvozok Britpart pre DI je ovela prijemnejsi pre pocit z jazdy ako OME a je cca za 1/3 ceny. Zial vyraba sa iba pre DI, pre DII nie i ked zadne pruziny su zhodne, no asi by som to nekombinoval.
Cely podvozuk pre TD5 maju v http://www.scorpionracing.co.uk. Ten by som preferoval pred OME a bude tam i lepsia cena. Mailom nekomunikuju radi, treba tam volat. A tlmice by som k tomu asi dal KONI Heavy Track, ked nie tak deCArbon, s tym nic nepokazis.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
uz som jeden zohnal na pozicanie pokial mi pridu nove z anglicka. mechy necham a dam pod ne 5cm podlozky a dopredu nove struny 2 liftove -este neviem ake . musim este zistit kolko mi spadne predok ak dam naraznik a navijak . podla toho dam tie predne struny.. ps... za kolko si kupil nove mechy?