Lenc má smysl pro humor a ne že ne
Dneska sem se v něm trošku vrtal. K motůrku jde proud a nejde. Při kombinaci pětí vývodů, hodnoty naměřeny jen na třech (dva stálí, třetí při zapnutém jednom stěru, zapnutý cikolovač nic) kontakty čistý, kabeláž a motorek vypadá v pořádku, celkem pracné zjištění
Pak sem se začal vrtat u relátek (jestli to jsou relátka) u pojistek. Podotýkám že při ciklovači jde slyšet sepínaní-nic se neděje. Jde měnit i frekvence. Vytáhl jsem prapodivnou modrou věc, asi lepší rele a najednou ciklovač chodí. Hmm vrátím, pořád jedou. Vypnu, zapnu a nic, začnu macardit s kabelami (s těmi jak jsou nahoře nad pojistkami, asi dvacet v rychlospojce, nejspíš sběr od páček u volantu) a pochvílí zase ciklovač jede! Dokonce i poloha I a II bez problému, zapnu, vypnu a nic. Zamacardím… asi po pátém kole mi to nedá a jdu si pro malý šroubováček, při návratu stěrače stírají

Vypnu, zapnu, nic, asi do 30 sekund se rozjedou i bez mé pomoci. Pobavilo mě to, když už sem si pomalu skládal chválo zpěvné písně , že po půl dni vím, který kablik to dělá a ono prd. Takhle sem zas na začátku. Nevíte tedy co by to mohlo být, nebo aspoň, který kablík by měl být ten pravý, je jich tam přehršle a nerad bych něco vyved, třeba s ABS, centrálem, airbegem… podotýkám že cvakání je slyšet i když se něstírá a do 30 sekund cvaká a jedou všechny funkce jak mají. Dokonce se ani nezasekávají.
Chtěl sem vytáhnout těch dvacet, ale bez hrubé sily se to neobejde! Jde vám to lehce, nebo taky vůbec?
Pak ještě jeden dotaz, po zapnutí klíčku jde slyšet vrčení, u motoru to zní jako stříkání, tečení-dělá to palivové čerpadlo? Nebo něco jiného, ptám se jen abych věděl co to je. Děkuji.