help me!!!
Moderátor: Safraporte
help me!!!
Ahoj lidi, nemám moc veselé Vánoce, protože mě zlobí LR Freelander. Přes Štedrý den jsem při jízdě pořád cíti naftu, ale nevěděl jsem co to je. Podle palivoměru jsem měl pocit, že špatně ukazuje nebo se mi ztrácí nafta. A dnes mi auto při jízdě chcíplo, protože nebyla ani kapka nafty v nádrži. kouknu pod auto a po natankování a nastarování mi pod motorem teče nafta skoro proudem, ale když je motor vypnutej tak to neteče (nebo minimálně). prosím co to může být, jsem nováček a netuším. Díky za jakoukoliv radu H.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
help me!!
prosím ještě dotaz - jak Vám fungují ostřikovače čelního skla? když otec auto koupil tak měli slabej tlak a při delším stlačování páčky na osřikování sotva voda dostříkla na sklo. Teď už po stisknutí nestříkají ostřikovače vůbec. kde může být zakopaný pes? díky za info a sám doufám, že to je poslední porucha
,
Jinak co tak stojí rozvody na LR Freelander 2.0dti r.v. 1999? nevíme přesně kdy byly dělaný tak pro jistotu teď má auto najeto "údajně" 95tis.
Díky H.

Jinak co tak stojí rozvody na LR Freelander 2.0dti r.v. 1999? nevíme přesně kdy byly dělaný tak pro jistotu teď má auto najeto "údajně" 95tis.
Díky H.
help me!!
co se týče rozvodů, právě otec pojede tento týden na kontrolu jak se to jeví.
a ostřikovače: tak trochu změna, právě jsem zkontroloval tu směs, ale vím, že tam byla dolitá než to přestalo fungovat a nebylo to zamrzlé. Tak jsem dolil vodu až po okraj a najednou ostrikovače fungujou. Ale nemyslim si, že by to bylo nedostatkem vody, dolejval jsem jen tochu a byla plná nádržka. A ten tlak je pořád malej, je to normální? Díky h.
a ostřikovače: tak trochu změna, právě jsem zkontroloval tu směs, ale vím, že tam byla dolitá než to přestalo fungovat a nebylo to zamrzlé. Tak jsem dolil vodu až po okraj a najednou ostrikovače fungujou. Ale nemyslim si, že by to bylo nedostatkem vody, dolejval jsem jen tochu a byla plná nádržka. A ten tlak je pořád malej, je to normální? Díky h.
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Re: help me!!!
Zdravim, koupi Freecka v minulem tydnu mi samozrejme zacaly i s nim spojene starosti. Zatim jsem zde vznesl dotaz ohledne toho, ze mi spojka zabira vpodstate tesne nad podlahou a ze kvalty jdou radit dost tezce (zatim bez odpovedi) a ted mam dalsi "problem". Dnes rano jsem nastartoval a zacala mi tect (nebo spis kapat - cca 1 kapka/5-10s) nafta. Koukal jsem a je to jakoby kousek od predniho praveho kola smerem do motoru... Doufam ze to budou jen vyse zmninene hadicky a nic vic... No co nejdriv se na to podivam na zvedaku a snad zjistim co to je... Pripadne dalsi rady uvitam!
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
-
- tel.: 723681788
- auto: Freelander Discovery
Porádí někdo s nákupem v UK.Potřeboval bych koupit ložika a chladič do IRD.Díky 

Zkus se obrátit zde, mám repas IRD a zalepený chladič a zatím super.kelf píše:Porádí někdo s nákupem v UK.Potřeboval bych koupit ložika a chladič do IRD.Díky
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =12&t=6504