Disco III problem při rozjezdu
Moderátor: Miky_CZ
Disco III problem při rozjezdu
ahoj lidičky mam problem při rozjezdu je moje D3 uplně bez vykonu a motor nechce jit do otaček až když sepne turbo (cca 2500) tak dostane auto kopanec a pak už jede normalně neřešil tu už někdo něco podobyho ? nebo poradte kde by jste hledali chybu
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Re: Disco III problem při rozjezdu
mám dojem za to že podobnej problém už to byl .. ale ani za boha to nemůžu najít 

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
-
- tel.: 723448406
Dodávka paliva (filtr, pumpa), přívod vzduchu- váha vzduchu, tam bych asi začal. M. 

Naposledy upravil(a) Milan Disco Rover dne 02 čer 2011 13:31, celkem upraveno 1 x.
Podobne priznaky ma pokazeny EGR ventil (ak ostane seknuty v otvorenej polohe). chod s tym na diagnostiku.
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Prý to může být taky špatný turbo nebo ventil na něm - špatný plnicí tlak.Taky se mi jednou motor hodil do nouzovýho režimu ( hrozná jízda ) ,ale stačil klasický restart a od té doby zas dobrý
( v servise cca ujetých 40 km s napíchlou diagnostikou a nic ..... i když bylo v chybách špatný plnicí tlak - tak to smázli a dobrý ) Tak zatím u mě dobrý. Sice sem nepomoh,ale přidal svoji zkušenost 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
no turbo šlape normálně problém je před tim než se spustí možna ten ventil v pondělí jedu na diagnostiku tak uvidim díky za rady:-)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
když mě to udělalo,tak sem měl turbodíru jak Vesuv ( žádná odezva na plynový pedál )
zabralo až když jsem podřadil o dva kvalty a z výfuků vylítl oblak dýmu i s popelem
asi se tím ten ventil vyčistil 
jestli de turbo normál,tak asi ten EGR jak píšou ostatní ( stejně je tam navic,tak pryč s ním )

jestli de turbo normál,tak asi ten EGR jak píšou ostatní ( stejně je tam navic,tak pryč s ním )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
vidíš to mě nenapadlo až večer pojedu tak to prubnu
doufam že si mě při tom nespletou s islandskou sopkou 

Ja jsem měl (mám) stejný problém s DII (do cca 2000 ot.). EGR to nedělá bo ho tam už nemám, jediný co se mi zatím podařilo zjistit, že když odpojím čidlo tlaku a teploty vzduchu v sacím potrubí, tak se to nad 2000 nechytne - může to být to čidlo?
It´s not broken, it´s English.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=6&t=8412" onclick="window.open(this.href);return false;
tak asi vyřešeno na diagnostice se neukazalo nic další varianta byla jezdit delši dobu s napichnutou dignostikou což jsem odložil na přišti tejden až budu mit náhradni autí nicmeně cestou domu sem zkusil Ruduv napad
a od te doby nic takže asi bylo něco jen přicpaný a timhle se to proštouchlo