Doposud jsem vlastnil toliko vozy Saab, o míře mého šílenství nechť vám poví http://www.saabcentral.com/forums/showt ... hp?t=91882. Je to o tom, jak jsem kompletně zrenovoval jednu klasickou 900 v kabrioletu...
Minulý podzim jsem koupil koně, welšského ponyho - pro dcery (a taky trochu pro mě). Teď jsem se rozhodl koupit pro něj přepravník a abych držel styl a formu, volba padla na velmi luxusní anglický Ifor Williams. A k němu to chce i slušné tažné auto, tedy v úvahu připadá jedině Land Rover.

Náhodou jsem v mekce všech zlodějů, v AAA narazil na jednoho Range Rovera z devětadevadesátého, 2.5D v automatu, s béžovým koženým interiérem (na něm ujíždím). Má zlínskou značku... Nejsem zase takový blázen, abych do něj šel hlava nehlava, spíše bych rád věděl, kam a na co se kouknout, co sledovat při jízdě, apod. Podotýkám, že automat je nezbytný, kvůli povolení od ženy, ježdění takřka výhradně silnice, dojezdy na loukách u závodišť (ale tam mohou většinou i obyč. auta), skoro vždy tahání vleku 1,5 až 2,2 tuny (s jedním, nebo dvěma koni).
Díkyza rady a doporučení, ať tam nejdu jako BFU.