...lebo som vcera prehladaval a nasiel som...nebola doprava drahsia ako prevodovky ?teslo píše:ano kupil som ju cez anglicky ebay.
Ladenie podvozku
Prevodovka je uz dlhsiu dobu nahodena a funguje super.
Vstupny simering som pre istotu vymenil( aj na hlavnej aj na pridavnej). okrem toho som musel vymenit cely zadny diel s vystupom na zadny hriadel. Range Rover ma totiz inac uchytenu rucnu brzdu ako def. A este kryt mechanizmu radenia redukcie. Na mojom starom mam totiz cidlo, ktore snima co je zaradene.
Spravil som na nej zopar sto kilometrov bez problemov. Prevodovka nehuci, nehreje sa. Auto sa mi zda ma trosicku ostrejsiu reakciu na pridanie plynu( ten rozdiel v prevodovom pomere). Ale co je hlavne zatial z nej vobec netecie( musim si zaklopat na hlavu( akoze na drevo)).
Vstupny simering som pre istotu vymenil( aj na hlavnej aj na pridavnej). okrem toho som musel vymenit cely zadny diel s vystupom na zadny hriadel. Range Rover ma totiz inac uchytenu rucnu brzdu ako def. A este kryt mechanizmu radenia redukcie. Na mojom starom mam totiz cidlo, ktore snima co je zaradene.
Spravil som na nej zopar sto kilometrov bez problemov. Prevodovka nehuci, nehreje sa. Auto sa mi zda ma trosicku ostrejsiu reakciu na pridanie plynu( ten rozdiel v prevodovom pomere). Ale co je hlavne zatial z nej vobec netecie( musim si zaklopat na hlavu( akoze na drevo)).
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Hele a ta hlavní převodovka z toho Defa ti tam náhodou nezbyla. Co by stála?
A jak to, že tu ještě nejsou fotky celého tvého auta? Jak vypadá po dodělání, když už teda jezdíš.
Čau Karel
A jak to, že tu ještě nejsou fotky celého tvého auta? Jak vypadá po dodělání, když už teda jezdíš.
Čau Karel
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Aj ja som uz stihol repasovat...a netecie...teslo píše:Ale co je hlavne zatial z nej vobec netecie( musim si zaklopat na hlavu( akoze na drevo)).

Hlavne je to, ze bolo uz treba vymenit klzne podlozky v diferaku jedna uz totiz chybala a ostatne tri boli tenke ako papier.
Vymena podloziek je citelna....hlavnym zdrojom tecenia bol simering na hriadeli z hlavnej prevodovky.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Ta hlavna uz je namontovana v inom Defe. Ale mozem sa Ti spytat ci nahodou nieje niekde volna LT77. Na ake auto to chces( aka ma byt priruba)?Karel Sláma píše:Hele a ta hlavní převodovka z toho Defa ti tam náhodou nezbyla. Co by stála?
Čau Karel
Fotky sem nejake zavesim. Auto este nieje dokoncene. Jazdim s nim v "rozrobenom" stave...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jak jsi nakonec zadělal ty dveře? Karel
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak přijeď s tím krasavcem do Olmika ať si ten podvozek okouknemteslo píše:Zatial aspon nieco...Karel Sláma píše: A jak to, že tu ještě nejsou fotky celého tvého auta? Jak vypadá po dodělání, když už teda jezdíš.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park