Zdravím LR mastry,
rád bych se zeptal co by mohlo znamenat rozsvícení těchto kontrolek. Auto jezdí normálně, ale docela mě to znervozňuje. Zkoušel jsem takový ten pomocník pro sjezd z kopce a příjde mi že přestal fungovat. Dík za nápady rady odkazy ...
Freelander TD4 2004
Rozsvícené kontrolky
Moderátor: Safraporte
Rozsvícené kontrolky
- Přílohy
-
- Kontrolky
- kontrolky.jpg (17.83 KiB) Zobrazeno 4416 x
- Mysliveček
- tel.: 605833046
- auto: Freelander
Re: Rozsvícené kontrolky
Ahoj.
Už se to tady řešilo víckrát.Zkus vyčistit čidla ABS a kontakty k nim.
Jestliže to bude po vyčištění stále svítit,tak na diagnostiku.
V mém případě to bylo vadné levé přední čidlo
.
Už se to tady řešilo víckrát.Zkus vyčistit čidla ABS a kontakty k nim.
Jestliže to bude po vyčištění stále svítit,tak na diagnostiku.
V mém případě to bylo vadné levé přední čidlo

- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Re: Rozsvícené kontrolky

Ještě mě napadlo jestli nemáš zapnutý HDC? (skusit popřípadě vypnout a po nastartování můžou zhasnout)
O tomto problému je toho zde napsáno hodně, řekl bych téměř vše, kdyby si pohledal nemusíš zakládat nové téma.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Jestli Ti nefunguje HDC tak zkus rozebrat jeho spínač na řadící páce. Já se taky bál že to bude nějaký čidlo a nakonec to byl vypadlý jeden z těch dvou drátků co tam jsou. A jestli to bude ono tak ti rovnou doporučim ty drátky nastavit, protože jeden jsem tam dal zpátky a za měsíc se utrhl ten druhej. Prostě jsou krátký...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!