Dík moc , jen sem zamlel ze spínačem a šlo to. Sem si myslel že se to dá nějak nouzově otevřít tím spínačem který je u nohou spolujezdce , jak je na něm ten symbol nádrže ale nefunguje to . Prosímtě poradil bys mi ještě kde je čidlo přední kapoty?? To my taky hlásí na mém raketoplánu že je stále otevřená asi jak to stálo tak to zalehlo , i abs taky svítí že nefunguje se stoho asi zvencnueliott píše:A není problém ve spínači? vytáhni konektor a zkus propojit dráty
Prosímtě kde jsi měl přesně namysli že jsou ty mikrospínače?? Rozdělal jsme zámek jak vedle chladiče a nic , pak ty co jsou na kapotě a nic sem nenašel , žádnej kabel nic. Jen lanko u zámků na otvírání kapoty. Díkeliott píše:Snímače dovření kapoty jsou dva a jsou v zámcích kapoty, jsou to mikrospínače a občas je potřeba je trochu poladit. To u nohou spolujezdce je nárazový vypínač palivového čerpadla.
SKÚS PREMAZAŤ ZÁMKY NA PREDNOM ČELE,ZREJME TI OSTÁVA JEDEN VISIEŤ A KAPOTA NIE JE ÚPLNE ZATVORENÁ../ keď ju potiahneš bude sa ti na jednej strane otvárať/...MNE POSTAČOVAL TENTO ÚKON.MartinMM píše:Prosímtě kde jsi měl přesně namysli že jsou ty mikrospínače?? Rozdělal jsme zámek jak vedle chladiče a nic , pak ty co jsou na kapotě a nic sem nenašel , žádnej kabel nic. Jen lanko u zámků na otvírání kapoty. Díkeliott píše:Snímače dovření kapoty jsou dva a jsou v zámcích kapoty, jsou to mikrospínače a občas je potřeba je trochu poladit. To u nohou spolujezdce je nárazový vypínač palivového čerpadla.
Pravdou je že jsem měl venku jen pravej , na levej jsme neměl sílu tak možná u ds bude snímač jen jeden a to v levémeliott píše:To je divný, měl jsi ho venku? Jsou dva druhy zámků, se spínačem pro auta s alarmem a bez spínače. Akorát mi nejde do hlavy, jak by signalizovalo auto otevření kapoty, když by tam byl zámek bez spínače..
MartinMM píše:no já měl venku jeden a to levej a jde kněmu jen lanko na otevření , pochybuji že drát jde uvnitř, ale nic jiného na něm nebylo , pak sem oba prostříkal vdečkem strčil tam šroubovák a rozhejbal a jde to